Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huizenprijzen Rotterdam

Je wilt een huis kopen in Rotterdam. Goede keuze.
Maar, wat kun je kopen in Rotterdam? Hoe kom je er tussen in deze stad?

Weet je al wat je budget is voor een koopwoning? Dan heb je al belangrijk voorwerk gedaan. Voor elk budget hebben wij aan makelaars gevraagd waar je de grootste kans op succes hebt. Zo krijg jij een beter beeld van de huizenprijzen van koopwoningen in Rotterdam.

In de artikelen staan tips voor het type huizen en de wijken waar jouw kans van slagen op een koophuis het grootste is. Wie weet staat er wel een mooie verrassing tussen. Het aanbod is momenteel wat minder, maar Rotterdam heeft alsnog genoeg te bieden.

We wensen je een succesvolle zoektocht! Hopelijk heb je snel je nieuwe thuis in Rotterdam gevonden.

EEN HUIS VOOR ELK BUDGET

GEZOCHT & GEVONDEN: EEN NIEUW HUIS IN ROTTERDAM

Rotterdam is geliefd. Daar ben je vast al achter in je zoektocht naar een koophuis. Onmogelijk om een huis te vinden is het zeker niet. Daar zijn de verhalen van deze Rotterdammers een voorbeeld van.

Oost, West, Noord en Zuid, ze kwamen in alle windstreken van Rotterdam terecht voor hun nieuwe huis. We schreven hun verhalen op en delen ze met jou als inspiratie.

VERGROOT JE KANSEN

Wees net als 16.000 anderen goed op de hoogte van wat er op de Rotterdamse woningmarkt speelt. Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een mail vol nieuws, tips en inspiratie.

ZOEK ALS EEN PRO

Met een paar handige tips van professionals kun jij beter zoeken naar jouw koophuis. Of het nu gaat om hypotheken, bezichtigingen of het kiezen van de beste buurt voor jouw wensen, wij vroegen professionals ernaar. Dan kun jij je nieuwe koopwoning zoeken als een echte pro.