Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Filter voorkeuren

Bouwfase

Huren

Kopen

Deelgebied

Nieuwbouwprojecten Rotterdam

Op bovenstaande kaart zie je alle nieuwbouwontwikkelingen in gemeente Rotterdam. Van nu en in de toekomst. Door op de kaart te klikken, kun je inzoomen op deelgebieden, wijken en projecten. Als je inzoomt, geven de kleuren aan in welke fase een project zit. Van in studie, in voorbereiding, in aanbouw tot in verhuur / verkoop.

Uitgelichte projecten

Gebbeweg
Gebbeweg

Lees meer
Colosseumweg
Colosseumweg

Stadionpark is de grootste gebiedsontwikkeling van Rotterdam. Tussen de Maas, het rangeerterrein aan de Olympiaweg, het Varkenoordseviaduct en Kreekhuizen ligt Stadionpark. Een gebied dat in de komende jaren verandert in een plek waar, behalve wonen, sporten, ondernemen, natuur, vrije tijd en beleven samen komen. Feyenoord City is onderdeel van deze gebiedsontwikkeling en hier wordt verder gewerkt aan de woningbouwplannen rondom de Colosseumweg. Er komt een groene en toekomstbestendige buurt met circa 550 woningen en diverse voorzieningen.

Lees meer
Alexanderpark Rotterdam
Alexanderpark Rotterdam

Alexanderpark is een nieuwbouwproject met circa 350 woningen in de wijk Oosterflank. De helft van de woningen wordt gebouwd als 'middeldure huurwoning', bedoeld voor starters en young professionals, en senioren die doorstromen vanuit de omliggende wijk. Met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en leefbaarheid en een mix van stadsfuncties zal het project aan de Semiramistuin een nieuw elan krijgen.

Lees meer