Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Filter voorkeuren

Bouwfase

Huren

Kopen

Deelgebied

Nieuwbouwprojecten Rotterdam

Op bovenstaande kaart zie je alle nieuwbouwontwikkelingen in gemeente Rotterdam. Van nu en in de toekomst. Door op de kaart te klikken, kun je inzoomen op deelgebieden, wijken en projecten. Als je inzoomt, geven de kleuren aan in welke fase een project zit. Van in studie, in voorbereiding, in aanbouw tot in verhuur / verkoop.

Uitgelichte projecten

De Graaf
De Graaf

Aan de ’s Gravendijkwal in het centrum van Rotterdam gaan Fullhouse, Woonstad en Novaform een verouderd jaren ’80 kantoorpand ombouwen naar 55 woningen. Alle woningen worden zeer duurzaam opgeleverd met energielabel A. Onder het pand komt ruimte voor 26 parkeerplaatsen en een fietsenberging voor 130 fietsen. Vanuit je nieuwe woning in De Graaf loop of fiets je zo door het centrum van Rotterdam. Om de hoek vind je openbaar vervoer, supermarkten en gezellige restaurantjes en winkeltjes. Mocht je wat verder moeten reizen met de auto, ook geen probleem, er is een doorgaande weg naar Noord én Zuid.

Lees meer
Waterdriehoek
Waterdriehoek

Lees meer
The Caland
The Caland

The Caland is een transformatieproject in het hart van het befaamde Scheepvaartkwartier. Daar wordt een  voormalig kantoorpand omgebouwd tot een statig en modern appartementencomplex met 48 luxueuze koopappartementen en -studio’s. De bouw is in juni 2023 gestart. Op deze plek in historisch Rotterdam kun je als bewoner zowel genieten van de rust van Het Park als van de gezelligheid van de Veerhaven. Hier vind je het beste van twee werelden.

Lees meer