Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Contact

“Creëer je eigen thuis in een stad die continue in beweging is en toch Rotterdam blijft”.

Rotterdam is een wereldse woonstad. Met woningen in de wolken, aan het water of bij het weiland. In rustige buurten met veel groen, in gevarieerde stadswijken vol leven én in de bruisende binnenstad. Het is een stad met zo veel verschillende woonmilieus dat iedereen er kan aarden. Welke leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond iemand ook heeft.

Wonen in Rotterdam is een samenwerking tussen gemeente Rotterdam, makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en financiële dienstverleners die een sterke binding hebben met Rotterdam. Op onze site vind je daarom vaak net wat meer over die wijk waar jij je oog op hebt laten vallen of dat nieuwbouwproject waar je graag wilt wonen.

We helpen jou als huizenzoeker om jouw nieuwe thuis in Rotterdam te vinden. We zijn er voor je in elke stap van je zoektocht naar een nieuwe koop- of huurwoning, zelfbouwkavel of klusproject. Met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten, bewonersverhalen, informatie over Rotterdamse wijken en tips over bijvoorbeeld financiën, subsidies of duurzame woonoplossingen. Er is voor iedereen wat. Of je nu gaat studeren, je eerste huis koopt, een huis zoekt voor je gezin of weer terug wilt keren naar de Maasstad.

Contact met Wonen in Rotterdam
Wil je ons iets vragen? Stel ze via onze socials of via het contactformulier hieronder. Hoe meer jij ons vraagt, hoe beter wij woningzoekenden in Rotterdam kunnen helpen.

  De HeerMevrouw
  ParticulierZakelijk

  Informatie

  Adres

  Gemeente Rotterdam
  Postbus 6575
  3002 AN Rotterdam