Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Over ons

Rotterdam is een wereldse woonstad. Met woningen in de wolken, aan het water of bij het weiland. In rustige buurten met veel groen, in gevarieerde stadswijken vol leven én in de bruisende binnenstad. Het is een stad met zo veel verschillende woonmilieus dat iedereen er kan aarden. Welke leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond iemand ook heeft.

Met Woneninrotterdam.nl helpen we jou als huizenzoeker om jouw nieuwe thuis in Rotterdam te vinden. We zijn er voor je in elke stap van je zoektocht naar een nieuwe koop- of huurwoning, zelfbouwkavel of klusproject.

Je vindt op onze site het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten in Rotterdam, verhalen van de wijkbewoners zelf en tips van professionals en specialisten. Er is voor iedereen wat. Of je nu gaat studeren, je eerste huis koopt, een huis zoekt voor je gezin of weer terug wilt keren naar de Maasstad. Wij helpen je met zoeken, financiële tips en onder andere adviezen over duurzame aanpassingen aan je huis.

Wonen in Rotterdam is een samenwerking tussen Gemeente Rotterdam, makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en financiële dienstverleners die een sterke binding hebben met Rotterdam. Op onze site vind je daarom vaak net wat meer over die wijk waar jij je oog op hebt laten vallen of dat nieuwbouwproject waar je graag wilt wonen.

“Creëer je eigen thuis in een stad die continue in beweging is en toch Rotterdam blijft”.

Heb je nog vragen? Stel ze dan via [email protected]. Hoe meer jij ons vraagt, hoe beter wij jou als woningzoekende in Rotterdam kunnen helpen.


Woningaanbod Bekijk het Rotterdamse woningaanbod.

Interessante artikelen over Wonen in Rotterdam