Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kaap jij de laatste plek in het Havenkwartier?

Wonen in een nieuw stadskwartier op Katendrecht

Havenkwartier is een stoer gebouw en het laatste nieuwbouwproject in het hart van het schiereiland Katendrecht, grenzend aan de kade van de Maashaven. Het is een project met 154 appartementen en 36 eengezinswoningen in alle soorten en maten voor alle fasen van het leven. Wil je ook eilandbewoner worden op deze unieke locatie? Kaap jij de laatste plek? Er is nog 1 penthouse beschikbaar op de 14e verdieping.

Laatste luxe penthouse met een woonoppervlak van 247m2

De laatste luxe Penthouse is gelegen op de 14e verdieping. Doordat de Penthouses op de bovenste verdiepingen zijn gelegen ben je verzekerd van drie zijden met een adembenemend uitzicht over Rotterdam. Het Penthouse is standaard voorzien van 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers (waarvan een bij de hoofdslaapkamer). Door de open verbinding tussen woonkamer en keuken is het mogelijk om hier een ruime woonkeuken te creëren, uitermate geschikt voor gezellige borrels en etentjes! Voor de Penthouses zijn er woonvarianten op maatwerk mogelijk, zoals bijvoorbeeld het creëren van een gastenverblijf. De Penthouse heeft een woonoppervlak van ca. 247 m2.

Wat maakt de Kaap zo leuk?

Katendrecht, oftewel de Kaap, is een schiereiland, omgeven door het water van de Rijnhaven en de Maashaven. Beide havens krijgen een park met veel groen en mogelijkheden voor recreatie en sport. Op de Kaap zelf vind je een gevarieerd aanbod aan horeca zoals SS Rotterdam, Fenix Food Factory en restaurantjes aan het gezellige Deliplein. Ook vind je er supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, onderwijsinstellingen, en vele culturele hotspots zoals Theater Walhalla, het Nieuwe Luxor, LantarenVenster en vanaf 2024 het Landverhuizersmuseum. De rest van Rotterdam ontdekken? Maak gebruik van de metro of  van vervoer per water met de Waterbus of watertaxi.

 

Havenkwartier
Havenkwartier

Havenkwartier is een stoer gebouw en het laatste nieuwbouwproject in het hart van het schiereiland Katendrecht, grenzend aan de kade van de Maashaven. Het is een project met 154 appartementen en 36 eengezinswoningen in alle soorten en maten voor alle fasen van het leven. Wil je ook eilandbewoner worden op deze unieke locatie? Kaap jij de laatste plek?

Lees meer

Meer informatie

Wil je meer weten over het project Havenkwartier of over de laatste plek in het hart van Katendrecht? Kijk dan op de projectsite.

Vorig artikel Fabrieksterrein Codrico op Katendrecht krijgt een spectaculaire metamorfose
Volgend artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.