Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.

Wonen in een mooie omgeving met uitzicht op de stad en de Rijnhaven

Bayhouse ligt op Katendrecht, aan de overkant van de Wilhelminapier, met uitzicht op de Rijnhaven. Het wordt dé ‘place to be’ in de Maasstad: Rotterdam Rijnhaven. Niet alleen vanwege alle hotspots van Katendrecht en de Wilhelminapier, maar ook vanwege het toekomstige Rijnhavenpark. Tussen al dat vertier kun je fantastisch wonen aan het water.

Laatste open dag voor de zomerperiode!

Op zaterdag 29 juni opent Bay House zijn deuren. Het nieuwbouwproject nadert voltooiing en vanaf juli verhuizen de eerste bewoners naar hun woning.

Stap binnen in een luxe woonwereld en ervaar het spectaculaire uitzicht op de Rijnhaven, de aangelegde groene binnentuin en veel meer. Kom binnen via de acht meter hoge entrees en welkombalie van de conciërge(service). Tijdens het open huis kunt u in gesprek gaan met onze makelaars om de nog beschikbare appartementen of penthouses te ontdekken die aansluiten bij uw woonwensen. Laat u informeren over de comfortabele, duurzame en toekomstbestendige voordelen van Bay House, evenals de mogelijke verkoop van uw huidige woning.

Meld je wel even vooraf aan op bayhouse.nl.

Interieur impressie Bay House

Appartementen gerealiseerd met hoogwaardige en duurzame materialen

Wonen in Bay House is genieten van een prachtig uitzicht én van ongekende luxe. In dit indrukwekkende
complex is er tot in elk detail aandacht voor kwaliteit. De exclusieve nieuwbouwappartementen zijn
gerealiseerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Comfort is gegarandeerd met een verwarmings- en
koelsysteem in de vloeren, een domoticasysteem en een eigen stallingsplaats voor de auto en (fietsen) berging in de ondergrondse privéparkeergarage. Bay House beschikt bovendien over een eigen, milieuvriendelijke aardwarmtebron.

Bay House bestaat uit 88 koopappartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 87 m² tot 344 m².
Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar vanaf € 1.150.000,– v.o.n. met een woonoppervlak vanaf 161,4m2. Vrijwel alle appartementen zijn georiënteerd op de Rijnhaven en kijken uit op de Rijnhaven, Maas en de Wilhelminapier. De meeste appartementen zijn aan de binnentuinzijde ook voorzien van extra privéruimte met zitgelegenheid op het zuiden. Drie Town Residences hebben een schitterend zicht op de daktuin en het zuidwesten.

Volledig ingericht Waterfront Residence appartement

De twee imposante entrees bevinden zich aan de kadezijde en hebben een hoogte van ruim acht meter
die klasse en grandeur uitstraalt. Beide entrees zijn voorzien van een fraaie lounge en een ruimte voor
de conciërge. De majestueuze entrees en de grote, schuivende raampuien en ruime balkons, loggia’s en
terrassen van de appartementen laten de binnen- en buitenwereld overal in het complex op natuurlijke
wijze in elkaar overvloeien.

Bay House wordt opgeleverd in het tweede kwartaal van 2024.

Waarom aanleggen in de Rijnhaven?

Die vraag hebben we aan meerdere kopers gesteld: wat spreekt jou het meest aan bij de keus voor Bay House? Hun antwoorden zetten we graag op een rijtje.

De overzichtelijke bouwtijd
Inmiddels is de bouw al een eind op weg. Dat betekent dat je er in het tweede kwartaal van 2024 al kunt wonen. En… de koopsommen staan vast, wat er ook gebeurt!

De luxe afwerking
Een appartement inclusief complete keuken en sanitair, met vloerverwarming in een gebouw dat allure uitstraalt: ook dat argument is veel gehoord.

De duurzame opzet
Bay House haalt de warmte én koude uit de grond. Dat betekent dat je niet afhankelijk bent van gas. Wel dat je – in combinatie met vloerverwarming – zowel kunt verwarmen als koelen. Daarvoor beschik je straks over een toekomstbestendige warmtepomp.

De fraaie omgeving
Het Rijnhavengebied telt straks een heus stadspark. Aan de kant van de Posthumalaan/Tillemakade is de gemeente begonnen met de aanleg. Het park verbindt de metrostations Rijnhaven en Wilhelminapier met elkaar. Via die metro ben je snel overal waar je wilt zijn in de stad.

Altijd wel wat te doen

Genieten van het goede leven begint bij een prettige leefomgeving. Met Bay House heeft u die in al haar facetten gevonden. Hier komt alles samen op topniveau. Pal tegenover de populaire Wilhelminapier wordt Bay House op Katendrecht ontwikkeld. Het roemruchte Katendrecht is de locatie voor de te ontwikkelen Rijnhaven omgeving en het Rijnhavenpark. Een dynamische leefomgeving waar gewoond, gewerkt, gewinkeld en gerecreëerd kan worden.

 

Bay House
Bay House

Bay House ligt op Katendrecht aan de overkant van de Wilhelminapier met uitzicht op de Rijnhaven. Het wordt dé ‘place to be’ in de Maasstad: het Rotterdam Rijnhaven. Niet alleen vanwege alle hotspots van Katendrecht en de Wilhelminapier, maar ook vanwege het toekomstige Rijnhavenpark. Tussen al dat vertier kun je fantastisch wonen aan het water. Zoals in nieuwbouwproject Bay House. Er zijn nog enkele appartementen te koop. Check de projectsite voor het actuele woningaanbod.

Lees meer

Meer informatie

Op de projectsite vind je meer informatie over het actuele aanbod van beschikbare woningen.

Vorig artikel Thuiskomen op Landgoed De Hoven in Park 16Hoven
Volgend artikel Huur fenomenaal uitzicht in De Zalmhaven