Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen

Slim delen levert lagere woonkosten, meer flexibiliteit en minder reiskosten op

De 342 huurwoningen van Clubhouse Boompjes zijn onderdeel van een vernieuwd woonconcept waarbij delen de onderliggende basis is.

Hier kies je niet alleen voor een nieuw huis met uitzicht op de Maas en het centrum op een steenworp afstand, maar geef je ook je leven een impuls. In Clubhouse Boompjes, in de wijk Stadsdriehoek, is delen het nieuwe vermenigvuldigen. Hier gebruik je wat je nodig hebt. Je krijgt meer tijd, kwaliteit en alle ruimte voor een optimale combinatie tussen stad, water, werk, privé, rust en dynamiek.

Woonvariatie in Clubhouse Boompjes

In de twee torens komen 342 vrije sector huurwoningen, in een grote variatie. Van compact tot uitermate ruim. Kies je voor een compact en efficiënt huurappartement in het middensegment? Of één van de 29 startersappartementen?

Hoe geweldig zou het zijn om als starter aan de Boompjes te kunnen wonen? Of doe je dat liever met een goede vriend of vriendin zodat je de financiële lasten samen kunt delen? Dat kan! Naast de 29 appartementen voor starters komen er ook 144 riante co-living appartementen. Voor iedere huisgenoot is er een eigen ruime (slaap)kamer mét een luxe badkamer en suite. Er is voldoende privacy terwijl je de keuken bijvoorbeeld wél deelt.

Uniek deelconcept

In Clubhouse Boompjes kan je gebruik maken van veel extra’s. Op de begane grond komen commerciële ruimtes, maar ook een centrale lobby waar bewoners kunnen werken en de dag beginnen met een kop koffie. Hier vind je ook kluisjes waar pakketjes kunnen worden afgeleverd en kan je een vervoersmiddel reserveren via de HUUB-app. De ene dag wil je misschien op pad met een e-bakfiets en de volgende dag met een e-scooter of -auto. Dat hangt maar net van jouw plannen af!

Door woonruimte slim te delen worden woonkosten verlaagd zonder aan privacy in te boeten. Door kantoorruimte te delen zorg je voor meer flexibiliteit en minder reistijd. Door vervoer te delen ben je mobiel zonder zorgen en investeringskosten. En met minder zorgen en lagere lasten blijft er meer ruimte over voor de leuke zaken in het leven.

Clubhouse Boompjes
Clubhouse Boompjes

De 342 huurwoningen van Clubhouse Boompjes zijn onderdeel van een vernieuwd woonconcept waarbij delen de onderliggende basis is. Hier kies je niet alleen voor een nieuw huis met uitzicht op de Maas en het centrum op een steenworp afstand, maar geef je ook je leven een impuls. In Clubhouse Boompjes, in de wijk Stadsdriehoek, is delen het nieuwe vermenigvuldigen. Hier gebruik je wat je nodig hebt. Je krijgt meer tijd, kwaliteit en alle ruimte voor een optimale combinatie tussen stad, water, werk, privé, rust en dynamiek.

Lees meer

Interesse in Clubhouse Boompjes?

Zie je jezelf, met je partner of vrienden al wonen in Clubhouse Boompjes? Dan heb je nog even geduld nodig. De bouw is in volle gang, maar de appartementen zullen niet voor 2024 worden opgeleverd. Je kan je wel alvast inschrijven als geïnteresseerde op clubhouseboompjes.nl.

Vorig artikel De Groene Kaap op Katendrecht – ook voor starters
Volgend artikel Community living: altijd hulp én nieuwe vrienden naast de deur