Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

In Clubhouse Co-living appartementen kun je je woning en de kosten delen

Slim delen levert lagere woonkosten, meer flexibiliteit en minder reiskosten op

Luxe en compleet wonen met één of meer vrienden of vriendinnen? Of wil je liever samenwonen met je zus? Dat kan in Clubhouse Boompjes! Hier komen 139 ‘Co-living appartementen’. Uniek in Rotterdam!

In totaal krijgt Clubhouse 342 huurwoningen van die onderdeel zijn van een vernieuwd woonconcept waarbij het delen van woonruimte, werkruimte en vervoer de basis is. Daar word je blij van!

Ook voor starters en stellen

De Co-living appartementen zijn ruime appartementen met twee of drie slaap- en badkamers, die je deelt met één of twee huisgenoten. Je hebt dus allemaal een eigen ruime (slaap)kamer met een eigen badkamer. Verder is er een grote gezamenlijke woonkamer en deel je de keuken met elkaar. Het is dé manier om de woning (en kosten) te delen met een huisgenoot, met tegelijkertijd voldoende privacy.

Ook voor starters en stellen zijn er uiteraard mogelijkheden. Ontvang je vaak logees en zou een tweede badkamer dan wel heel fijn zijn? Ook dan zou je een van deze appartementen kunnen overwegen.

Je huurt hier al een woning vanaf circa € 1.020,- per maand. Bekijk hieronder welke Co-living appartementen er zijn.

Appartement type E

Appartement type F

Co-living appartementen

De type E appartementen zijn circa 75 tot 140 m2 groot en ze hebben ook allemaal een fijne buitenruimte. Deze Co-living appartementen hebben niet alleen 2 slaapkamers, maar ook 2 badkamers, waardoor er voldoende privacy is. De ruime woonkamer en open keuken deel je samen. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht over Rotterdam.

De Co-living appartementen type F variëren in grootte van 120 tot maar liefst 160 m2. Deze luxe appartementen met 4 kamers zijn van alle gemakken voorzien. Met 3laapkamers en 3 badkamers heeft iedereen hier voldoende ruimte, privacy en comfort. De ruime woonkamer biedt plaats aan een gezellige zithoek, en de keuken is uitgerust met moderne apparatuur. In sommige appartementen is de keuken deels afgesloten, wat de mogelijkheid biedt voor een aparte eetkamer. Een mooi balkon met een prachtig uitzicht maakt deze appartementen helemaal compleet.

Startersappartement

Tweekamer appartement

Woonvariatie in Clubhouse Boompjes

In de twee torens van Clubhouse komen in totaal 342 vrije sector huurwoningen van compact tot heel ruim. Kies je voor een efficiënt huurappartement in het middensegment? Of voor één van de 29 startersappartementen?

Hier kies je niet alleen voor een nieuw huis met uitzicht op de Maas en het centrum op een steenworp afstand, maar geef je ook je leven een impuls. In Clubhouse Boompjes, in de wijk Stadsdriehoek, is delen het nieuwe vermenigvuldigen. Hier gebruik je wat je nodig hebt. Je krijgt meer tijd, kwaliteit en alle ruimte voor een optimale combinatie tussen stad, water, werk, privé, rust en dynamiek.

 

Delen is het thema in Clubhouse

In Clubhouse Boompjes kun je gebruikmaken van veel extra’s. Op de begane grond komen commerciële ruimtes, maar ook een centrale lobby waar bewoners kunnen werken en de dag kunnen beginnen met een kop koffie.

Er zijn kluisjes waar pakketjes kunnen worden afgeleverd en je kunt een vervoersmiddel reserveren via de HUUB-app. De ene dag wil je misschien op pad met een e-bakfiets en de volgende dag met een e-scooter of -auto. Dat hangt maar net van jouw plannen af.

Door de woonruimte slim te delen, gaan de woonkosten omlaag, terwijl je wel voldoende privacy houdt. Door kantoorruimte te delen, heb je meer flexibiliteit en minder reistijd. Door vervoer te delen ben je mobiel zonder zorgen en heb je geen investeringskosten. En met minder zorgen en lagere lasten blijft er meer ruimte over voor de leuke dingen in het leven.

Clubhouse Boompjes
Clubhouse Boompjes

De 342 huurwoningen van Clubhouse Boompjes zijn onderdeel van een vernieuwd woonconcept waarbij delen de onderliggende basis is. Hier kies je niet alleen voor een nieuw huis met uitzicht op de Maas en het centrum op een steenworp afstand, maar geef je ook je leven een impuls. In Clubhouse Boompjes, in de wijk Stadsdriehoek, is delen het nieuwe vermenigvuldigen. Hier gebruik je wat je nodig hebt. Je krijgt meer tijd, kwaliteit en alle ruimte voor een optimale combinatie tussen stad, water, werk, privé, rust en dynamiek.

Lees meer

Meer informatie

De verhuur van de appartementen start naar verwachting in het voorjaar van 2024. De appartementen zullen dan in oktober 2024 worden opgeleverd.

Binnenkort komt de woningzoeker online. Dan kun je de plattegronden, de ligging en prijzen van alle 342 appartementen bekijken.

Meld je online aan op clubhouseboompjes.nl om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en geef hier je woonwensen door.

Vorig artikel De Groene Kaap op Katendrecht – ook voor starters
Volgend artikel Community living: altijd hulp én nieuwe vrienden naast de deur