Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De Groene Kaap op Katendrecht – ook voor starters

Huren in de Groene Kaap staat voor hip, modern en luxe wonen.

Huren in De Groene Kaap staat voor hip, modern en luxe wonen- ook voor starters. Er zijn maar liefst 291 appartementen te huur in De Groene Kaap en nog eens 65 stadswoningen. Ga jij voor het eerst samenwonen en zoek je een woning in de bruisende stad Rotterdam? Kom huren in De Groene Kaap! Oppervlakten variëren tussen 48m2 en 167m2, en huurprijzen tussen € 850 en € 2200.

Genoeg te beleven op Katendrecht

De Groene Kaap ligt midden in Katendrecht. Een populaire wijk waar genoeg te beleven valt. Je stapt je huis uit en je staat direct aan de Maas waar je tijdens een wandeling kunt genieten van de voorbij varende boten. Ook als je wat meer actie zoekt, is De Groene Kaap een perfecte plek om te gaan wonen. De Fenix Food Factory is om de hoek, waar je tal van eet- en drinkgelegenheden vindt onder één dak. Als je de Rijnhavenbrug oversteekt, loop je gemakkelijk naar de Kop van Zuid waar je l bijvoorbeeld langs kunt gaan bij Hotel New York, Loetje en Aqua Asia Club voor een heerlijk diner. Deze restaurants bieden natuurlijk ook een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug.

Met de watertaxi naar je werk

En wat dacht je van de watertaxi? Deze watertaxi vaart over de Maas en brengt maar liefst naar 50 verschillende steigerlocaties in Rotterdam en Schiedam. De watertaxi meert ook aan in Katendrecht, vlakbij de Groene Kaap. Met de watertaxi naar je werk of naar het centrum van Rotterdam? Dat kan als je gaat huren in de Groene Kaap!

Huren in De Groene Kaap

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de website van Huren in De Groene Kaap. Hier vind je actuele informatie over de beschikbaarheid van de appartementen en kenmerken, zoals oppervlakten en huurprijzen. Momenteel zijn er nog  verschillende appartementen beschikbaar! De extra slaapkamer in deze appartementen is perfect om een thuiskantoor in te richten,  maar is ook handig wanneer je aan gezinsuitbreiding denkt. Ben jij binnenkort een nieuwe bewoner van De Groene Kaap?

Vorig artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2
Volgend artikel Huren in de nieuwe groene woonwijk Het Zuiderhof in tuindorp Vreewijk