Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen in The Hudsons

Je hoeft de stad niet uit… om aan een park te wonen.

In Rotterdam West, in de wijk Bospolder, komen vijf nieuwe woonblokken: The Hudsons. Ze bestaan in totaal uit ruim 140 koopwoningen met keuze uit diverse woningtypen, waaronder 3 en 4-laagse stadswoningen, appartementen en specials. De bouw van blok 1 en 2 is in volle gang. En met de bouw van blok 3, 4 en 5 wordt in juni 2020 gestart. Goed nieuws voor de toekomstige bewoners, want hun woondroom is weer een stapje dichterbij. En misschien die van jou ook, want er zijn nog enkele woningen te koop!

Laatste stadswoningen te koop

Er zijn nog een aantal grote 4-laagse stadswoningen te koop. Ze beschikken allemaal over een achtertuin op het parkeerdek en zijn daarmee ideaal voor gezinnen. De grootte varieert van 149 tot 158 m² en vanuit je woonkamer kijk je zo uit op het groene Dakpark.

Specials en appartementen

Ook zijn er nog enkele zeer ruime speciale hoekwoningen beschikbaar tot wel 188m². En enkele 4-kamer appartementen van ca 110m², allemaal met een balkon. De ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel lichtinval in de woningen. Het panoramisch uitzicht op het grootse Dakpark en de groene tussenstraatjes verveelt nooit.

Verkoop blok 3, 4 en 5.

In blok 3, 4 en 5 zijn nog enkele 4-laagse stadswoningen beschikbaar. Kijk op de website voor de beschikbaarheid. Je hoeft de stad niet uit voor een gloednieuw huis!

Wonen aan een park

In Bospolder bruist en leeft het. Een wijk waar nog echt iets te ontdekken valt. Hier geniet je van de reuring van het stadse leven, maar ook van rust en ruimte. Naast het groene Dakpark, en vlakbij het sfeervolle Delfshaven en het opkomende en inspirerende Merwe-Vierhavengebied. Met de metro ben je vanuit het centrum in een paar minuten bij station Delfshaven, dicht bij The Hudsons. En vanaf de A20 rijd je met de auto in een paar minuten naar huis waar je altijd je eigen parkeerplek in de garage hebt.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar The Hudsons? Meer informatie over de verschillende woningen kun je vinden op de website thehudsons.nl. Hoe eerder je beslist, hoe meer woonwensen we nog mee kunnen nemen. De bouw is namelijk al gestart en daarmee worden de keuzes in de indeling en afwerking beperkter.

The Hudsons is een ontwikkeling van ERA Contour en bpd.

Vorig artikel Daniëlle, Khalil en hun kinderen blijven in Bospolder-Tussendijken!
Volgend artikel Begeef je naar Bospolder, bolwerk van creatieve broedplaatsen!