Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Woonstad Rotterdam krijgt Bouwdouwer 2023 voor bijdrage woningbouwopgave

Woonstad Rotterdam levert bijdrage aan bouw betaalbare woningen

Woonstad Rotterdam is trotse winnaar van de Bouwdouwer Award 2023. De woningcorporatie krijgt de prijs omdat de organisatie in 2023 is gestart met de bouw van in totaal 704 woningen.

Bouwregisseur Mattijs Rommelse van gemeente Rotterdam heeft de Bouwdouwer Award vorige week overhandigd aan Esther Verkerk van Woonstad Rotterdam.

De Bouwdouwer is een prijs als blijk van waardering voor alle stadmakers die letterlijk hun steentje bijdragen aan de Rotterdamse woningbouwopgave.

Esther Verkerk en Mattijs Rommelse

Diverse bouwprojecten Woonstad

In en rond Rotterdam zijn meer betaalbare woningen nodig. Daar draagt Woonstad Rotterdam met de bouw van diverse projecten aan bij. Zo zijn diverse bouwprojecten voor sociale huurwoningen in gang gezet , maar ook nieuwbouw van huurwoningen voor mensen met een middeninkomen.

In 2023 is Woonstad Rotterdam onder meer begonnen met de bouw van het project Valckensteyn in Pendrecht. Op de plek van de oude flat Valckensteyn komt een nieuw deels in hout uitevoerd woongebouw met 82 huurwoningen.

Meer informatie over de lopende nieuwbouwprojecten is te vinden op de website van Woonstad Rotterdam.

Vorig artikel Schitterend wonen in Schiestaete I
Volgend artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.