Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Blije huurders Little C

Eva en Joshua vertellen over hun eerste ervaringen in hun huurwoning in Little C

Little C is een uniek project aan de Rotterdamse Coolhaven in de wijk Dijkzigt. Urban, tikje rauw met een vleugje industrieel. Loft living in een wereldstad. Het wordt nu al Little New York genoemd. En niet voor niets. Met de baksteen gevels, stalen ramen en de smeedijzeren loopbruggen heb je al gauw het gevoel alsof je door Greenwich Village of het Meatpacking District in New York loopt.

De sfeer, diversiteit en gemakken van de stad, de Euromast en het Park in de buurt, maken de woningen van Little C zeer gewild. De laatste woningen zijn vergeven aan blije huurders.

Eva en Joshua voelen zich thuis in Little C

Wanneer het kopen van een woning niet lukt, gaan Joshua en Eva op zoek naar andere alternatieven in Rotterdam. Eva komt uit Rotterdam en Joshua uit Rhenen. Ze willen graag samenwonen in Rotterdam, maar als starters hebben zij moeite om een koopwoning te vinden. Huren is voor hen nu de beste optie. Het is flexibel en ze hebben ook de mogelijkheid groter en luxer te wonen dan ze nu gewend zijn.

Uiteindelijk melden zij zich aan voor een huurwoning in Little C en zijn zij nu de gelukkige nieuwe bewoners aan de Coolhaven Rotterdam. Bekijk in de video hierboven hun eerste ervaringen met Rotterdams nieuwste woonwijk: Little C.

Little C Coolhaven Rotterdam huurders - Els van den Hoek - Wonen in Rotterdam

Ook in Little C wonen?

We kunnen ons voorstellen dat jouw interesse is gewekt en jij ook graag in Little C zou willen wonen. Op dit moment zijn alle woningen vergeven. Maar wie weet komt er binnenkort wat vrij en kan je alsnog wonen in een opkomende buurt met een rauw randje. Houd de projectsite en Funda in de gaten.

Foto’s door Els van den Hoek

Vorig artikel Het licht is aan bij Little C – The Burton
Volgend artikel Eric Jan en Evelyne waren op slag verliefd op hun loft in Little C