Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Het licht is aan bij Little C – The Burton

Eerste huurders in woontoren The Burton. Nog 9 appartementen beschikbaar.

In het stoere, opvallende project Little C zijn de eerste huurders ingetrokken. De woontoren The Burton is opgeleverd en 73 huurders ontvingen hun sleutels. In het imposante woongebouw dat door CULD architecten is ontworpen volgens een New Yorkse architectuurstijl, gaan nu eindelijk de lichten aan. In totaal zijn er in Little C straks 209 stoere, industriële huurlofts verdeeld over drie gebouwen aan de Coolhaven in de wijk Delfshaven. Wil jij ook huren in Little C? In de Hammond-toren zijn nog acht appartementen beschikbaar.

Nieuwe bewoners Little C | in samenwerking met Bouwinvest | Foto: Els van den Hoek

In Little C komen wonen, werken en ontspannen samen. Onlangs nam het Familiehuis Daniel Den Hoed al zijn intrek in het nieuwbouwproject naast het Erasmus MC. Nu zijn daar de eerste huurders bij gekomen. Naast de 209 huurappartementen komen er ook 111 koopappartementen in het complex. Ook komt er ruimte voor kleinschalige horeca en werkplekken, in totaal zo’n 10.000 vierkante meter. Het geheel bestaat uit 15 gebouwen en daarbinnen vind je ook groene pleintjes, dakterrassen en groene gevels. Hoewel het een stevig bouwwerk is dat is geïnspireerd op de typische architectuur van New York, is het straks groen en vriendelijk.

Woontoren The Burton – Little C | Foto: Els van den Hoek

Eind voorjaar 2021 alle 15 gebouwen opgeleverd

Het nieuwbouwproject wordt in de komende maanden afgerond. In maart 2021 worden de woontorens The Clark en The Hammond opgeleverd aan de huurders. Er zijn nog 9 appartementen beschikbaar op het moment van schrijven. Het doel is dat aan het eind van het voorjaar alle 15 gebouwen en de buitenruimte zijn opgeleverd.

Meer informatie

Er zijn op moment van schrijven nog 9 appartementen te huur, maar er staan er ook een aantal onder optie die vrij kunnen komen. Je kan jezelf opgeven als reserve kandidaat.

Wil jij huren in Little C? Dan kun je via deze website kijken of er een passend appartement voor jou tussen zit.

Filmmateriaal van de modelwoning vind je hier.

Vorig artikel Eric Jan en Evelyne waren op slag verliefd op hun loft in Little C
Volgend artikel Wonen in West: prachtige panden én bijzonder betaalbaar