Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wilhelmspark in Hoogvliet: weidse uitzichten, volop rust en ruimte

Hier komen 19 grote eengezinswoningen en 48 comfortabele appartementen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: “Als je een rustige en groene omgeving zoekt, kijk dan eens naar Hoogvliet“. Omgeven door water en groen, met een eigen winkelcentrum voor je boodschappen, veel sportmogelijkheden, goed bereikbaar en openbaar vervoer. Er zijn de laatste jaren flink wat woningen bijgekomen en er staat nog wat op stapel, zoals nieuwbouw Wilhemspark.

Grote eengezinswoningen en comfortabele appartementen

In het Hart van Oudeland kun je straks wonen op een natuurrijke plek waar je alles vindt om fijn te wonen. Weidse uitzichten bijvoorbeeld, met volop rust en ruimte om je heen. Met Ruigeplaatbos, het Oudelandsepark en het water van de Oude Maas dichtbij. Maar ook een gezinsvriendelijke omgeving met tal van voorzieningen. De nieuwbouw komt in een parkachtige omgeving en bestaat uit 19 grote eengezinswoningen en 48 comfortabele appartementen verdeeld over acht woonlagen met uitzicht. Bij alle woningen geniet je van een buitenruimte en je krijgt de mogelijkheid voor een eigen parkeerplaats.

Comfortabele appartementen en grote eengezinswoningen

In deze mooie omgeving komen 48 diverse type comfortabele appartementen met een woonoppervlak van ca. 63m² tot 118m². De appartementen krijgen een eigentijdse en moderne uitstraling met veel licht en de mogelijkheid voor een eigen parkeerplaats. Koopsomindicatie vanaf € 300.000,- VON.

De 19 eengezinswoningen krijgen een woonoppervlak vanaf ca. 140m² tot 144m², verdeeld over drie lagen, en een grote woonkeuken. Je kunt de auto overdekt parkeren op je eigen plekje en vanaf het dakterras op de 1e verdieping kijk je uit over het park. Werken aan huis is hier zeker mogelijk. Koopsomindicatie: vanaf € 450.000,- VON.

Hart van Oudeland - Wilhelmspark
Hart van Oudeland – Wilhelmspark

In het Hart van Oudeland kun je straks wonen op een natuurrijke plek waar je alles vindt om fijn te wonen. De nieuwbouw komt in een parkachtige omgeving en bestaat uit 19 grote eengezinswoningen en 48 comfortabele appartementen verdeeld over acht woonlagen met uitzicht.

Lees meer

Meer informatie over Wilhelmspark

Op de website wilhelmspark.nl vind je meer informatie over dit nieuwbouwproject in Hoogvliet. Je kunt je hier ook inschrijven als geïnteresseerde. De ontwikkelaar houd je dan op de hoogte van de ontwikkelingen van de eengezinswoningen en appartementen. De verwachting is dat in het 1e half jaar van 2024 de verkoop start.

PS de ontwikkelaar start ook met een ander project in het Hart van Oudeland, genaamd Walterspark. Hier komen 56 appartementen en 5 stadswoningen met prijzen vanaf 350.000 euro v.o.n.

Vorig artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2
Volgend artikel Maak kennis met Hoogvliet: een groene en rustige omgeving