Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Aan de entree van Katendrecht komt Porter House met 262 appartementen

Een groot en gevarieerd aanbod verdeeld tussen huur- en koopappartementen

Laat je verrassen door Porter House. Een 34 verdiepingen tellend woongebouw dat straks hét entree van Katendrecht markeert. Dit gebouw heeft een elegante architectuur en een perfecte ligging met openbaar vervoer, winkels en het in ontwikkeling zijnde Rijnhavenpark om de hoek.

Porter House kenmerkt zich o.a. door een gevarieerd aanbod van appartementstypen met verschillende woonoppervlaktes en kamerindelingen, variërend van 45m² tot 100m². De appartementen krijgen een extra plafondhoogte van ruim 3 meter, met plafondhoge ramen, beschutte loggia’s of Franse balkons. Je fiets kan in de stalling en er zijn parkeerabonnementen beschikbaar.

De nieuwe woontoren biedt straks een perfecte balans tussen comfortabel en stijlvol wonen in het kloppende hart van het Rotterdamse Rijnhavengebied en slechts enkele minuten verwijderd van het Centraal Station. Op de begane grond bevindt zich een grote Jumbo supermarkt, enkele kantoren en een imposante hoofdingang aan de Hillelaan.

Kenmerken Porter House

  • 34 Verdiepingen hoog met 8 appartementen per verdieping
  • 128 Een- en tweekamer appartementen van 45 tot 65 m2
  • 134 Twee- en driekamer appartementen van 65 tot 100 m2
  • De helft van de appartementen is voor verhuur en de andere helft voor verkoop
  • Extra plafondhoogte van ruim 3 meter
  • Plafond hoge ramen, beschutte loggia’s of Franse balkons
  • Fietsenstalling en parkeerabonnementen beschikbaar
  • Metrohalte direct naast het woongebouw, dus binnen enkele min. op CS
  • Prognose prijzen vanaf middensegment
  • Oplevering: verwachting eind 2027
Porter House
Porter House

Een 34 verdiepingen tellend woongebouw dat straks hét entree van Katendrecht markeert. Dit gebouw is een voorbeeld van architectonische elegantie en een nieuwe benchmark voor stads wonen anno nu en in de toekomst.

Lees meer

Meer informatie over Porter House

Heb je interesse in het huren of kopen van een appartement in Porter House? Laat dan je contactgegevens achter op de projectsite zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject. De verwachting is dat Porter House eind 2027 wordt opgeleverd.

Vorig artikel Maak kennis met Katendrecht: van zeemanskwartier tot moderne woonwijk
Volgend artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.