Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen in de Piekstraat betekent off route wonen met uitzicht op de stad en/of het water

Genieten van de zon op de rivier en het uitzicht op de stad

De Piekstraat is een project voor mensen die niet bang zijn om van de gebaande paden af te wijken en snakken naar ruimte. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Aan de Piekstraat vind je de rauwe schoonheid van oude fabrieken, industriële loodsen en voorbijvarende vrachtschepen. Ondertussen is de fundering gereed en het eerste deel van de begane grond vloer gestort.

Op dit moment zijn er nog enkele Maas-/Citylofts beschikbaar vanaf € 395.000,- v.o.n.

Maas-/Cityloft Piekstraat

Plint Piekstraat

Piekstraat in aanbouw

Royale open ruimte, hoge ramen en een bijzonder uitzicht

In de Piekstraat zijn nog enkele Maas-/Citylofts beschikbaar met een woonoppervlakte van ca. 64 tot ca. 112 m2 en een verkoopprijs vanaf € 395.000,- v.o.n. Deze lofts hebben hoge plafonds, riante raampartijen en stoere materialen geven de woning een robuuste uitstraling. Vanaf het balkon heb je een prachtig het uitzicht – óf over de Maas, óf op de City-skyline. De woonkeuken en living zijn een grote open ruimte. Hoe je die ruimte gebruikt is grotendeels aan jou.

Duurzaam leven

De Piekstraat is een project voor mensen die toekomstgericht denken. Dat het een duurzaam gebouw wordt spreekt dan ook vanzelf. Stadsverwarming, een Warmte Terug Win systeem en zonnepanelen op het dak zorgen voor duurzame energie. Driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie, vloerverwarming én vloerkoeling zorgen voor een optimaal binnenklimaat bij minimaal energieverbruik. Met een slimme thermostaat past de woning zich aan op jouw leefpatroon. Dat is comfortabel en zuinig.Ook op andere manieren stimuleert de Piekstraat een duurzame levensstijl. De stallinggarage is voorbereid op 100% elektrisch autogebruik. Daarnaast vind je elektrische deelauto’s in de plint van het gebouw, die je eenvoudig kunt reserveren via een app. Tel daar de ca. 500 plekken voor (elektrische) fietsen + een goede aansluiting op het OV bij op en een eigen auto is haast overbodig!

 

Piekstraat op 'Eiland van Feijenoord'
Piekstraat op ‘Eiland van Feijenoord’

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs onder Rotterdammers onontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Maar dat gaat veranderen. Want op de kop van het eiland, direct aan de rivier, wordt de Piekstraat gebouwd. Een woontoren van 73 meter hoog met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Lees meer

Meer informatie over Piekstraat

Ben jij een pionier en zie je jezelf al wonen in de stoere omgeving van het ‘eiland van Feijenoord’? Op piekstraat.nl vind je alle informatie over de locatie, het gebouw en de beschikbare Maas/Citylofts.

Vorig artikel Nu in verkoop: 34 ruime eengezinswoningen in De Kuil
Volgend artikel Fabrieksterrein Codrico op Katendrecht krijgt een spectaculaire metamorfose