Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Mauritsstaete I: transformatie van een stijlvol herenhuis

Wonen in de Mauritsstaete I, een hotspot op loopafstand van het Centraal Station

Turn key appartement in een stijlvol herenhuis én het bruisende stadscentrum aan je voeten, dat is het transformatieproject Mauritsstaete I.

Wonen aan de Westersingel

Aan de Mauritsweg 45 wordt binnenkort gestart met de transformatie van een stijlvol herenhuis uit 1876 naar een kleinschalig appartementencomplex. Er komen zes moderne stadsappartementen waarbij de authentieke gevel behouden blijft. Bonus: de appartementen kunnen naar eigen smaak worden afgewerkt. Jij kiest het type vloer en de kleur voor de wanden en plafonds. Het pand grenst direct aan de boomrijke Westersingel en aan de achterkant is een gemeenschappelijke binnentuin. Ondanks de stadse ligging kun je hier heerlijk tot rust komen.

Kunst en cultuur in Cool

Het pand ligt in de gewilde stadswijk Cool, een buurt waar kunst en cultuur samenkomen. Je kunt je geen betere plek wensen. Met één stap buiten de deur ervaar je direct de stadse sferen en met de fiets ben je binnen twee minuten op het Centraal Station. Je bent binnen no time op de gezellige Witte de Withstraat met vele eet- en drinkcafés, galeries, musea en winkels. Ook sta je zo op de Lijnbaan waar je naar hartenlust kunt shoppen. De West-Kruiskade, met haar talloze toko’s, ligt om de hoek. Kortom, een buurt vol diversiteit!

De beeldenroute aan de Westersingel

Zes Downtown City appartementen

In totaal zullen er zes vergelijkbare appartementen worden ontwikkeld, waarbij er drie appartementen aan de voorzijde en drie appartementen aan de achterzijde liggen. Inmiddels zijn er twee appartementen verkocht waardoor de nummers 45b, 45c, 45d en 45g nog beschikbaar zijn.

De appartementen variëren van 47 m2 tot circa 52 m2 en beschikken elk over een ruime woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De appartementen aan de voorzijde hebben vrij uitzicht over de prachtige Westersingel. De appartementen aan de achterzijde beschikken over een royale buitenruimte. Alle appartementen worden zonder vloerafwerking en sausklaar opgeleverd, dus de keuze voor de vloer en de kleur van muren en plafonds maak je zelf.

Meer informatie

Rotterdamse Nieuwe is een label van MAARTENMakelaardij dat turn-key woningen aanbiedt die nog niet eerder in de nieuwe staat zijn bewoond. Meer informatie vind je hier.

Vorig artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2
Volgend artikel Ontdek bruisend Cool