Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huren in Little C – Zorgeloos wonen in een rental loft

De inschrijving voor de verhuur start eind oktober 2020

Het wordt wel vaker gezegd, maar Little C – dat verrijst aan de Rotterdamse Coolhaven – is écht een uniek project. Little C bestaat uit maar liefst 15 gebouwen: hoog, laag, groot en kleiner. Zo ontstaat vanzelf een community, rond de binnenpleintjes, op de dakterrassen en in het groen van het Coolhaven Park. De verbindende factor tussen de verschillende gebouwen is absoluut het urban sfeertje: baksteengevels, metershoge stalen kozijnen, ijzeren loopbruggen. Een beetje Meatpacking District, een vleugje Canary Wharf, maar dan echt ‘op z’n Rotterdams’. Stoer, dus. Mooi, met een rauw randje.

Een plek voor de creatieve, single, ZZP’er, de ‘oudere jongeren’ die terug verlangen naar de reuring van de stad

Little C is een mix van koop en huur. In drie van de 15 gebouwen komen 209 vrije sector huurappartementen, met huurprijzen die starten bij € 810 per maand voor de studio’s. Een driekamerappartement begint bij € 1.050 per maand. En juist voor huren valt nu veel te zeggen. Alle krantenkoppen over hypotheekrenteaftrek en moeizame startersmarkt kan je gewoon overslaan. Onderhoud? Geen omkijken naar. Zeker in een dynamische stad als Rotterdam heeft de vrijheid en flexibiliteit van huren een toevoegde waarde.

En zo afwisselend als de gebouwen zijn, zo gevarieerd zijn ook de rental lofts in Little C – van overzichtelijke pied-à-terre tot groot-genoeg-om-nooit-meer-uit-weg-te-willen. Die ruime keuze maakt Little C interessant voor allerlei doelgroepen: de creatieve, single, ZZP’er, de ‘oudere jongeren’ die terug verlangen naar de reuring en gemakken van de stad, maar ook het jonge gezin dat zich niet al te veel vast wil leggen omdat het met de carrière nog alle kanten op kan.

Wonen in de Little C community

Die mix van mensen sluit perfect aan bij de visie achter Little C: het creëren van een community, met behoud van privacy. De opleverdata van de drie gebouwen waarin de rental lofts zijn -voorlopig- gepland van februari tot in het voorjaar 2021. De inschrijving voor de verhuur start eind oktober 2020. Belangstellenden kunnen hun interesse alvast kenbaar maken door zich hier te registreren.

Oplevering begin 2021

De drie gebouwen waarin de 209 huurappartementen zich bevinden – The Burton, The Clark en The Hammond – worden kort na elkaar opgeleverd. De exacte data zijn nog niet bekend, maar liggen naar verwachting tussen februari en mei 2021. Om je een indruk te geven vind je op funda alvast de plattegronden van 3 voorbeeldwoningen.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Schrijf je dan snel in als belangstellende, op de projectwebsite van Little C. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws .Eind oktober start de officiële inschrijving voor de verhuur. Wanneer je nu via de projectwebsite je belangstelling alvast kenbaar maakt, houden wij je op de hoogte van de precieze startdatum. En uiteraard is vanaf dat moment ook allerlei documentatie online beschikbaar, zowel op funda als op de projectwebsite.

Vorig artikel Genoeg te doen voor denkers en dromers in Dijkzigt
Volgend artikel Huren in De Groene Kaap