Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Hofkwartier in hartje Crooswijk: en plek waar jong en oud samenkomen

84 nieuwbouwappartementen in hartje Crooswijk

Stads en groen te wonen in een levendige buurt in het sportieve hart van Crooswijk? Direct tegenover het Schuttersveld staat straks Hofkwartier Rotterdam, een plek waar jong en oud samenkomen en waar Crooswijkers elkaar kunnen ontmoeten. In Hofkwartier komen 84 koopappartementen in een markant woongebouw uitgevoerd in de rijke baksteenarchitectuur.

Verschillende typen appartementen

Tussen de Tamboerstraat en de Pijperstraat wordt plaats gemaakt voor Hofkwartier. Het nieuwe woongebouw telt in totaal 84 appartementen, variërend in grootte van circa 58 m2 tot 100 m2, verdeeld over vijf woonlagen. Er komen zowel twee-kamerappartementen als drie-kamerappartementen in, die verdeeld liggen over drie straten: de Tamboerstraat, de Pijperstraat en de Crooswijkseweg.

Er zijn verschillende typen woningen te koop in Hofkwartier in  het midden- en het hoge segment:

  • Appartementen Crooswijkse weg: vanaf 58 m2 en een verkoopprijs vanaf 315.850 euro vrij op naam
  • Appartementen Pijperstraat: vanaf zijn 80 m2 en een prijs vanaf 355.000 euro vrij op naam
  • Appartementen Tamboerstraat: vanaf 82 m2 en een verkoopprijs van 378.850 euro vrij op naam.

Appartementen Tamboerstraat

Appartementen Pijperstraat

Appartementen Crooswijkseweg

Hofkwartier in hartje Crooswijk

Hofkwartier krijgt ook 2 supermarkten en is centraal gelegen in Crooswijk. De wijk Oud-Crooswijk is een authentieke volksbuurt waar bewoners samenkomen of genieten van de rust dat het water en groen brengt. Het levendige Rotterdamse centrum en de rustgevende Kralingse Plas zijn dichtbij, waardoor je hier als bewoner kan genieten van het beste van twee werelden.

Check deze wijkreportage om alvast kennis te maken met Crooswijk.

Hofkwartier
Hofkwartier

Weer een mogelijkheid om stads en groen te wonen in een levendige buurt in het sportieve hart van Crooswijk.  Hier komen straks 84 appartementen in een markant woongebouw uitgevoerd in de rijke baksteenarchitectuur. Direct tegenover het Schuttersveld staat straks Hofkwartier Rotterdam dat een plek wordt waar jong en oud samenkomen en waar Crooswijkers elkaar kunnen ontmoeten. De inschrijfronde is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Lees meer

Meer informatie Hofkwartier

Lijkt het je wel wat om in hartje Crooswijk te wonen? De inschrijfronde is inmiddels verlopen, maar je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Op de website van project Hofkwartier Rotterdam kun je aangeven in welke woning je geïnteresseerd bent. Ook vind je daar de verkoopdocumentatie en een prijslijst.

Vorig artikel Start inschrijving 27 juni Bright City Living: duurzaam en betaalbare woningen nabij Kralingse Bos
Volgend artikel Betaalbaar huren aan het bos en de plas in Nieuw Kralingen