Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bright City Living in verkoop: duurzaam en betaalbare woningen nabij Kralingse Bos

Transformatieproject aan de Hoofdweg in Rotterdam

Bright City Living is een transformatieproject waarbij een voormalig kantoorpand is omgebouwd tot 32 moderne en duurzame koopappartementen. Het woongebouw ligt op een toplocatie in Rotterdam, aan de Hoofdweg in de wijk Het Lage Land nabij het Kralingse Bos en het centrum. De appartementen zijn ideaal voor starters, young professionals en gezinnen die op zoek zijn naar comfortabel en zorgeloos wonen.

De woningen worden aangeboden voor een V.O.N. prijs vanaf €268.000. De inschrijving op de koopwoningen is in volle gang en de oplevering staat gepland medio 2025.

Jouw appartement in Bright City Living

Ze maken jóuw appartement, zoals jij wilt.

  • Energielabel A++
  • All electric, gasloos dus
  • Inclusief keuken, sanitair en tegelwerk
  • Gezamenlijk dakterras
  • Parkeren is voorzien (€ 9.900,- verplichte afname) plus een gezamenlijke fietsenberging
  • Lift aanwezig in het pand
  • VVE wordt opgestart voor je
  • Op het dakvlak worden zonnepanelen aangebracht, 3 stuks voor elke studio en 1-slaapkamer appartement en 4 stuks voor de 2-slaapkamer appartementen.

Wens je aanpassingen? Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Starterskorting

Dit project is voor starters op de woningmarkt extra interessant. Voor die starters waar de 0% overdrachtsbelasting voor geldt, zal de koopsom verlaagd worden. Ben jij zo’n starter? Vraag bij de makelaar wat jouw korting is!

Compleet wonen

Naast de parking (27 parkeerplaatsen) op eigen afgesloten terrein en de fietsenberging maken we het pand nog completer. In het gebouw komt namelijk een gezamenlijke fitnessruimte die gratis toegankelijk is voor de bewoners van het gebouw. En wil je chillen dan is het dakterras boven op het gebouw dé plek. Op het dakterras zetten we voor jou natuurlijk loungesets neer, een overkapping en een buitenkeuken met Green Egg.

Bright City Living
Bright City Living

Bright City Living is een transformatieproject waarbij een voormalig kantoorpand is omgebouwd tot 32 moderne en duurzame koopappartementen. Het woongebouw ligt op een toplocatie in Rotterdam nabij het Kralingse Bos en het centrum. De appartementen zijn ideaal voor starters, young professionals en gezinnen die op zoek zijn naar comfortabel en zorgeloos wonen en worden aangeboden voor een V.O.N. prijs vanaf €268.000. De verkoopdatum is 27 juni 2024 en de oplevering staat gepland medio 2025.

Lees meer

Omgeving Bright City Living

Het voormalige kantoorpand is gelegen aan de Hoofdweg, die loopt van de Boszoom in Kralingen helemaal tot aan Nieuwerkerk. De wijk Het Lage Land wordt omschreven als meest vriendelijke wijk van Rotterdam. Met een mix van groen én stadsleven. In Het Lage Land vinden we een gezellig Winkelcentrum Lage Land waar iedere vrijdag markt is. En als je echt wilt shoppen ben je zo bij het overdekte winkelcentrum én de woonboulevard Alexandrium. Het Kralingse Bos bereik je binnen een paar minuten fietsen en als je doortrapt ben je in ongeveer 20 minuten in het centrum.

Wil je meer weten over de wijk? Kijk dan naar de wijkreportage van Oosterflank en Het Lage Land.

Meer informatie Bright City Living

Ben je op zoek naar een modern en duurzaam appartement in Rotterdam? Neem dan contact op met TW3 Makelaars (010 – 300 71 17) of Maarten Makelaardij (010 – 818 14 87) voor meer informatie. Of neem direct een kijkje op de projectwebsite: brightcityliving.nl. Je kunt je vanaf 27 juni inschrijven voor de appartementen.

Vorig artikel Wilgenplantsoen: een samenbouwproject voor wonen op maat met elkaar
Volgend artikel Wilgenplantsoen: een samenbouwproject voor wonen op maat met elkaar