Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Zelfstandig wonen in Hillegersberg met service op maat

De Hillegondaflat biedt een veilige omgeving, zorg en service op maat en samen dineren

De Hillegondaflat in de wijk Hillegersberg Noord bestaat uit 60 huurappartementen met ieder een eigen buitenruimte. De appartementen zijn ruimtelijk opgezet en hebben vrijwel allemaal uitzicht op de plas en de skyline van Rotterdam. Gedurende het jaar worden verschillende appartementen gemoderniseerd, hiervan zijn er al een aantal beschikbaar voor verhuur.

Zelfstandig wonen in stijl

De huurappartementen zijn voorzien van een vloer- en wandafwerking, dubbele beglazing en elektrische zonwering. Ze hebben ieder een eigen buitenruimte én vrijwel allemaal een mooi uitzicht richting de Bergse Voorplas. De woonoppervlaktes variëren tussen circa 50m2 – 85m2 met een huurprijs vanaf € 2.150,- per maand.

Naast het moderniseren van appartementen die vrijkomen, zal ook het interieur en exterieur van de flat worden gerenoveerd. Hierdoor wordt het gebouw weer toekomstbestendig.

Gelegen in het hart van Hillegersberg

De Hillegondaflat is gelegen in het hart van Hillegersberg met alle voorzieningen op loopafstand. Gelegen aan de Chabotlaan, nabij de Streksingel, Weissenbruchlaan en de Bergse Dorpsstraat. Hier vindt u een gevarieerd aanbod van allerlei exclusieve winkels en horecagelegenheden. Via het verlengde van de Streksingel komt u bij de mooie Bergse Voorplas. Hier kunt u het hele jaar genieten van het uitzicht over de plas en heerlijk wandelen of fietsen. Er wordt ook regelmatig een gezellige markt of ander event georganiseerd aan de plas.

Zicht op de Hillegondaflat vanaf de Bergse Voorplas

Zicht over de Bergse Voorplas naar het centrum van Rotterdam

Veiligheid is belangrijk

De Hillegondaflat heeft één hoofdingang met een bemande receptie. De overige ingangen kunnen alleen worden geopend met een gepersonaliseerde tag. Alle algemene toegangsdeuren zijn voorzien van 24/7 camerabewaking.

De Hillegondaflat is de ideale woonomgeving voor senioren die behoefte hebben aan zelfstandigheid en gezelligheid, maar ook zeker aan veiligheid. Er is 24-uurs alarmering aanwezig in de appartementen, waarbij op ieder moment van de dag hulp beschikbaar is bij calamiteiten.

Service en diners

Samen met de overige bewoners kunt u zes avonden per week in het restaurant, waar dagelijks op sterrenniveau wordt gekookt, genieten van een drie gangen diner en op zaterdag een uitgebreide lunch. Op uw verzoek is het mogelijk om te dineren in uw eigen appartement.

Ook worden er met regelmaat zondagochtendconcerten, interessante lezingen en bridgeavonden georganiseerd. Daarnaast wordt u van de nodige service voorzien door de aanwezigheid van een locatiemanager en huismeester. Ook kunnen uw gasten blijven logeren in de logeerkamer en wordt tweemaal per week het huisvuil opgehaald.

Meer informatie over huren in de Hillegondaflat?

Dit jaar komen er diverse gemoderniseerde appartementen beschikbaar. U kunt nu al een bezichtiging aanvragen. Neem hiervoor contact op met Atta Makelaars via 010 – 433 57 10 of via [email protected]. Op de site Hillegondaflat staat ook nog wat meer informatie over de flat, services en bewoners.

Vorig artikel Een nieuwe stadswijk: Nieuw Kralingen
Volgend artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2