Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Laatste fase Het Zuiderhof in Vreewijk in verkoop

Laatste fase van deze nieuwe, groene woonwijk biedt 83 eengezinswoningen

Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun geluk al gevonden. Ligt jouw geluk in deze nieuwe wijk? De laatste 83 eengezinswoningen in Het Zuiderhof zijn in de verkoop. Hiervan zijn er nog enkele beschikbaar vanaf €472.500,- én de bouw start nog dit jaar.

Woningtypes in Het Zuiderhof laatste fase

De laatste fase van Het Zuiderhof bestaat uit 83 eengezinswoningen verdeeld over 9 woonblokken. Het aanbod koopwoningen is gevarieerd met 16 Parkwoningen, 57 Tuinwoningen en 10 Delftse stoepwoningen. Kies je voor een Parkwoning, dan beschik je over een riante achtertuin en woon je met uitzicht op het park de Valkeniersweide aan de voorzijde van de woning.

In de Tuinwoning heb je een ruime tuin aan de voor- en achterkant van je woning. De Delftse Stoepwoningen hebben een achtertuin en liggen aan een gezellige straat. Welke woning je ook kiest, je beschikt steeds over een ruime woonkamer met open keuken, 2 verdiepingen met minimaal 3 slaapkamers en een berging in de tuin. De prijzen van de woningen variëren tussen de 445.000 en 525.000 euro. Check de woningzoeker voor het beschikbare aanbod en mogelijkheden.

Het Zuiderhof in Vreewijk

Vreewijk is een groene wijk in het zuiden van het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. Honderd jaar geleden startte de bouw van het tuindorp Vreewijk en dit karakter is behouden. In Vreewijk staan knusse gezinswoningen in een groene omgeving. Bijna alle huizen hebben een tuin en tussen de huizen liggen prachtige binnenterreinen.

Er is veel laagbouw en er hangt een gezellige dorpssfeer omgeven door groen. Vreewijk is aangewezen als beschermd stadsgezicht en de wijk kent bijna 300 (rijks-)monumenten. De gemoedelijke sfeer in de wijk zorgt ervoor dat veel bewoners er voor een lange periode, vaak zelfs hun hele leven, willen blijven wonen!

Het Zuiderhof is in alles heel Vreewijks: groen, gemoedelijk, multicultureel en gezellig. Hier groeten mensen elkaar, ken je de buren en spelen je kinderen samen veilig buiten. Met een breed aanbod royale koopwoningen biedt Het Zuiderhof starters, jonge gezinnen en tweeverdieners alle ruimte. Iedereen is welkom. Of je nu elders in Rotterdam woont en graag je geluk op Zuid zoekt. Of dat je in Vreewijk of Feijenoord bent opgegroeid en graag in je vertrouwde buurt een woning wilt kopen. Voor iedereen geldt: in Het Zuiderhof ligt jouw geluk om de hoek.

Het Zuiderhof
Het Zuiderhof

Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun geluk al gevonden. Ligt jouw geluk in deze nieuwe wijk? In totaal komen hier 243 nieuwe woningen, waarvan 30% middenklasse huur.

Lees meer

Van pre-sale naar verkoop

Het Zuiderhof is een nieuwbouwproject van Focus on Impact. Op dit moment zijn de laatste woningen in verkoop. Benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Bekijk het via de woningzoeker op de projectsite.

Meer informatie vind je op hetzuiderhof.nl en voor vragen over de woningen en koop, kun je contact opnemen met Ooms Makelaars.

Vorig artikel Monumentale appartementen ZuideR Carré in verkoop
Volgend artikel Gers! Magazine – Oost west, Zuid best