Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verkoop De Vaan gestart: 15 unieke woningen in Rotterdam-Vreewijk

De verkoop is gestart en de bouw gaat door

Het is definitief: De Vaan gaat er echt komen! Onlangs is de verkoop gestart en op de projectsite is het mogelijk om je in te schrijven voor de bouwnummers met jouw voorkeur! De  omgevingsvergunning voor de bouw van het project is onherroepelijk verleend. Dat is prachtig nieuws voor alle belangstellenden en voor de toekomstige bewoners van De Vaan!

Zoek jij nog een woning in het charmante Vreewijk? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Appartementen en terraswoningen

In het gezellige Rotterdamse Vreewijk komt op de hoek van de Dordtsestraatweg met de Vinkenbaan een nieuw appartementencomplex: De Vaan. Het complex is ontworpen door architectenbureau Roffaa en de uitstraling ervan sluit mooi aan bij het karakteristieke karakter van Vreewijk.

Het project bestaat uit 15 unieke koopwoningen, verdeeld over 5 royale terraswoningen (eengezinswoningen) en 10 ruime appartementen. In het souterrain van het appartementengebouw wordt voor de toekomstige bewoners van het project een parkeergarage gebouwd met ruime parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Het diverse woningaanbod in De Vaan, van fijne appartementen tot ruime eengezinswoningen, sluit aan op de woonwensen van iedere levensfase: iedereen is welkom in De Vaan!

Woningen voor ieders woonwensen

De woningen in De Vaan sluiten aan bij ieders woonwensen. Zo variëren de woonoppervlaktes van ca. 67 m2 tot ca. 132 m2 en beschikt elke woning over 3 tot 4 kamers. Ook wordt elke woning standaard voorzien van een ruime en zonnige buitenruimte gelegen op het zuidwesten.

Elk appartement en elke terraswoningen wordt standaard voorzien van energielabel A+++ (of A++), stadsverwarming, vloerverwarming, zonnepanelen, een keuken en modern sanitair.

De woningen worden aangeboden in de prijsklasse vanaf € 335.000,- tot € 507.000,- v.o.n.

Stedelijk wonen vlakbij het groen

Vreewijk is een mooie groene wijk gelegen in het zuiden van Rotterdam. Een populaire wijk die volop in beweging is. In Vreewijk vind je mooie begroeide singels, veel laagbouw en een gezellige sfeer. Je woont er rustig maar toch vlakbij het centrum van Rotterdam.

De Vaan ligt vlakbij het stadspark de Valkeniersweide en even verderop ligt het Zuiderpark, een van de grootste parken van Rotterdam. Ook vanuit de woningen kun je genieten van het buiten zijn: de appartementen hebben mooie en royale buitenruimtes op het zuidwesten. De perfecte plek dus om van de zon te genieten. De Vaan ligt centraal en in de buurt van allerlei voorzieningen zoals winkels, supermarkten en Winkelcentrum Zuidplein en het Ikazia Ziekenhuis. De tramhaltes op de Groene Hilledijk zijn op loopafstand.

De Vaan
De Vaan

In het gezellige Rotterdamse Vreewijk komt op de hoek van de Dordtsestraatweg met de Vinkenbaan een nieuw appartementencomplex: De Vaan. Het complex is ontworpen door architectenbureau Roffaa en de uitstraling ervan sluit mooi aan bij het karakteristieke karakter van Vreewijk. Dit is stads wonen in de charmante wijk Vreewijk. Het project bestaat uit 15 unieke woningen: vijf drielaagse terraswoningen en tien tweelaagse appartementen, ook wel bajonet-appartementen genoemd. Er komt een ondergrondse parkeergarage zodat je als bewoner in de buurt van je woning kan parkeren. De verkoop is gestart en naar verwachting worden de woningen in de eerste helft van 2025 opgeleverd.

Lees meer

Meer informatie over De Vaan

De verkoop is gestart en het is mogelijk om je digitaal in te schrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur. De start van de bouw is gepland in het eerste kwartaal van 2024. De oplevering wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2025.

Wil je meer weten over deze woningen op de hoek van de Vinkenbaan en de Dordtsestraatweg in Vreewijk? Of je inschrijven voor een woning? Dat kan op de projectsite wonenindevaan.nl.

Vorig artikel Transformatie Hillehof van scholencomplex naar 73 huurwoningen
Volgend artikel Wonen aan een park is een échte Buitenkans