Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De Driehoek: 9 villa’s in Park 16Hoven

Verkoop start op 30 september

Op 30 september start de verkoop van 9 ruime villa’s in nieuwbouwplan De Driehoek in Park 16Hoven. Park 16Hoven is een hoogwaardige woonwijk met huizen op royale kavels. Wandelen in het park, fietsen door de polders en winkelen in de binnenstad? Of gewoon lekker thuis blijven, in je riante huis? In Park 16Hoven, aan de noordkant van Rotterdam, heb jij het voor het zeggen.

Deelplan De Driehoek kenmerkt zich door de fraaie ligging aan de rand, waarbij de driehoekige vorm van de bebouwing speciaal is. Er komen drie vrijstaande villa’s en zes half vrijstaande villa’s. Perceeloppervlakten variëren van circa 165 tot 235 m2 en prijzen zijn van € 635.000 tot € 825.000.

Op en top duurzaam

Om je woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op het dak van de woningen vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Je eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van jouw zonnepanelen. Ook zijn deze nieuwbouwwoningen helemaal gasloos.

Fijn wonen in Park 16Hoven

Park 16Hoven heeft een zeer gunstige ligging: tussen het groen, maar toch dichtbij de stad! De Coolsingel ligt op minder dan 4 kilometer afstand. Dit betekent dat je met de auto in ongeveer 10 minuten, en met de fiets in ongeveer 20 minuten midden in het centrum bent. De Randstadrail heeft een twee haltes op korte afstand: Melanchtonweg (waar je ook de tram kunt pakken) en Meijersplein.

Meer informatie

Inschrijven voor één van deze huizen kan vanaf 30 september tot uiterlijk woensdag 7 oktober 12:00 uur. Meer weten over dit project? Bezoek dan de site van de Driehoek of neemt contact op met Ooms Makelaars of Van Herk Makelaardij Rotterdam.

Vorig artikel Sporten en spotten in Zestienhoven
Volgend artikel Thuiskomen op Landgoed De Hoven in Park 16Hoven