Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen op een bijzondere plek in Hillegersberg-Zuid

Wonen in een rustige omgeving op fietsafstand van het centrum.

Op de hoek van de Prins Frederik Hendrikstraat en de Elektroweg in Rotterdam verrijst een prachtig complex met 36 comfortabele huurappartementen, genaamd De Steenhouwerij.

De architectuur van dit toekomstig nieuwbouwcomplex is afgestemd op de uitstraling van de omliggende jaren 30 woonwijk, maar heeft tegelijkertijd een duidelijk eigen moderner karakter. Dit maakt het project met 36 huurappartementen bijzonder.

De Steenhouwerij - Wonen in Rotterdam

Woningaanbod

De 36 comfortabele huurappartementen, variërend van ca. 50 tot 113 m2, zijn allemaal voorzien van een buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of tuin. Het afgesloten en met groen ingerichte parkeerterrein is aan de achterzijde van het gebouw gelegen.

Het appartementencomplex heeft aan de kant van de Elektroweg 4 woonlagen en aan de kant van de Prins Frederik Hendrikstraat 3 woonlagen. Ook zijn de woningen volledig gasloos en energiezuinig ontwikkeld met een energielabel A++. In het tweede kwartaal van 2023 zullen de huizen worden opgeleverd.

Het complex beschikt over verschillende soorten woningen variërend in oppervlakte en ligging.

  • 21 appartementen
  • 9 maisonnettes
  • 6 penthouses met een groot dakterras

Wil jij ook wonen in De Steenhouwerij? Klik hier om aan te melden.

Wonen op fietsafstand van het centrum van Rotterdam

Hillegersberg-Zuid, ook wel het Kleiwegkwartier genoemd, is stiekem een van de leukste wijken van de stad. En hoewel er winkels, cafés en restaurants in overvloed zijn, is het rustig wonen.
Aan sportclubs, basis- en middelbare scholen is er geen gebrek. Sterker nog: er is zelfs een internationale school. Bovendien valt er op loopafstand van alles te beleven. Wat dacht je van varen op de Bergsche Plassen, joggen langs de Rotte, een picknick in het Melanchtonpark of een balletje slaan op de golfbaan. En dat alles met Rotterdam Centrum op 15 minuten fietsen.

Zes leuke Hotspots in de buurt:

Vorig artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2
Volgend artikel Combineer beweging, natuur en vertier in het Molenlaankwartier