Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De appartementen en studio’s in The Caland zijn in de verkoop

Wonen in het historische hart van het Scheepvaartkwartier

The Caland is een transformatieproject in het hart van het befaamde Scheepvaartkwartier. Hier wordt een  voormalig kantoorpand tot een statig en modern appartementencomplex getransformeerd dat zowel historische grandeur als hedendaagse stijl uitstraalt. Op deze plek in historisch Rotterdam kun je als bewoner zowel genieten van de rust van Het Park als van de gezelligheid van de Veerhaven. Hier vind je het beste van twee werelden. De bouw is inmiddels gestart en naar verwachting is de oplevering in het 3e kwartaal van 2024.

Luxe en comfort

Het complex bestaat uit 48 luxueuze appartementen en studio’s. Elk appartement beschikt over individuele zonnepanelen, wat bijdraagt aan een duurzame en energie-efficiënte levensstijl en een energielabel van ten miste A++ oplevert. Bovendien biedt het complex het gemak van inpandig parkeren, een echte luxe is in het hart van de stad.

Historisch en modern

Appartementencomplex The Caland ligt in het hart van het historische Scheepvaartkwartier, in de wijk Nieuwe Werk. Hier woon je op een unieke locatie, gelegen tussen Het Park, de pittoreske Veerhaven en de Nieuw Maas. Op loopafstand vind je een supermarkt, musea zoals het Wereldmuseum en De Kunsthal en een brede selectie van fijne restaurants en barretjes. Met het ov en de watertaxi halte om de hoek zijn alle delen van Rotterdam binnen handbereik.

In de wijk staan monumentale panden van havenbaronnen en bankiers, maar ook moderne woongebouwen. En natuurlijk ervaar je hier volop dat Rotterdam een havenstad is. Je kan hier zowel het bruisende stadsleven van Rotterdam meemaken, als genieten van de rust en het groen dat deze bijzondere wijk ook te bieden heeft.

De Veerhaven met historische schepen

Van Vollenhovenstraat – Scheepvaartkwartier

The Caland
The Caland

The Caland is een transformatieproject in het hart van het befaamde Scheepvaartkwartier. Daar wordt een  voormalig kantoorpand omgebouwd tot een statig en modern appartementencomplex met 48 luxueuze koopappartementen en -studio’s. De bouw is in juni 2023 gestart. Op deze plek in historisch Rotterdam kun je als bewoner zowel genieten van de rust van Het Park als van de gezelligheid van de Veerhaven. Hier vind je het beste van twee werelden.

Lees meer

Meer informatie?

Lijkt het je wel wat om in dit statige appartementencomplex in het historische Scheepvaartkwartier te wonen? Naar verwachting wordt The Caland in het 3e kwartaal van 2024 opgeleverd. Op de  Funda pagina van Ooms Makelaars vind je meer informatie over de verkoop van de appartementen en studio’s.

Vorig artikel Een monumentale wandeling door het wonderschone Nieuwe Werk
Volgend artikel Per direct te huur: 53 appartementen in de 150 meter hoge CoolTower in hartje stad