Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Stoer en groen huren op de Kaap

Laatste huurhuizen op Katendrecht

Iedereen wil op Katendrecht wonen. Ben je op zoek naar een huurhuis, dan is er nog een kans voor je in het project De Groene Kaap. Dit ligt midden in Katendrecht. In het project, met vier stoere gebouwen en vijf woontorens, worden de laatste huurwoningen toegewezen aan geïnteresseerden.

Project De Groene Kaap

De Groene Kaap is een bijzonder project, waar je behalve kunt wonen ook kunt ontspannen en een terrasje kunt pakken. Je vindt er zowel appartementen als eengezinswoningen. Die eengezinswoningen zijn verdeeld in stadswoningen, met de ingang op straatniveau, en hofwoningen, met de ingang aan de binnentuinen.
De Groene Kaap heeft ook een publieke tuin met een wandelroute ‘op hoogte’ langs de hofjes. Deze route, die een beetje vergelijkbaar is met de High Line in New York, is voor iedereen toegankelijk. De woningen in een van de torens en de stadswoningen aan de kade zijn koopwoningen. De rest van de woningen in De Groene Kaap zijn voor de verhuur. Het aanbod bestaat uit appartementen en eengezinswoningen met huurprijzen tussen de € 850,- en € 2.200,- per maand.

Virtual Reality tour

Je kunt nu via een virtual reality tour op de website kennismaken met De Groene Kaap. Bekijk de VR-Tour 𝘧𝘶𝘭𝘭 𝘴𝘤𝘳𝘦𝘦𝘯 of door een VR-bril en ervaar zelf hoe het is om te wonen in dit mooie stukje Katendrecht. Neem een kijkje op de verschillende etages, torens en ontdek hoe jouw uitzicht eruit kan komen te zien.

Eind dit jaar op Katendrecht?

De Groene Kaap is een project voor singles, starters, senioren en gezinnen met kinderen. Het team van De Groene Kaap is de laatste woningen aan het toewijzen. Er zijn nog enkele huurwoningen beschikbaar. Kijk op de website voor de beschikbaarheid en schrijf je in op jouw favoriete woning(en) om in aanmerking te komen.

Eind van 2020 kun jij dan al bewoner zijn van De Groene Kaap.

Vorig artikel Huren is soms een goed alternatief voor kopen: een kijkje bij Vesteda
Volgend artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.