Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop van 10 stadsvilla’s en 5 herenhuizen in Nieuw Kralingen

Weer een deel van de wijk Nieuw Kralingen in de verkoop

Op dinsdag 23 april 2024 start de verkoop van 10 Stadsvilla’s Avenue en 5 Herenhuizen in deelgebied Op de kop van de Avenue II. deze woningen staan in de nieuw te bouwen Rotterdamse stadswijk Nieuw Kralingen aan de Kralingseplas en de Boezemlaan. Een prachtige plek aan de brede en groene Avenue, die straks doorloopt tot aan de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Je bent op dinsdag 23 april van 17.00 – 19.00 uur ook van harte welkom bij Kettner Makelaardij aan de Kralingse Plaslaan 9 in Rotterdam. Hier staat Team Nieuw Kralingen voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je de brochure van de Stadsvilla’s Avenue en Herenhuizen te overhandigen.

Herenhuizen Avenue II

Stadsvilla’s Avenue II

Herenhuizen en stadsvilla’s

De Herenhuizen komen op de kop van de nieuwe Avenue: ruime woningen met hoge plafonds en prachtige grote glazen achterpuien. En steeds met een eigen karakter, door de drie verschillende architectuurstijlen. De Herenhuizen hebben een woonoppervlak van 153 m2 tot 175 m2 en zijn door de verschillende opties en indelingsvarianten helemaal naar eigen wens vorm te geven. Koopsommen vanaf circa € 929.000 v.o.n.

De Stadsvilla’s Avenue zijn ontworpen door vier architecten. Het resultaat is een gevarieerde rij van statige woningen aan de Avenue van Nieuw Kralingen. De Stadsvilla’s hebben een woonoppervlak van maar liefst 220 m2 tot 258 m2. De indeling is verrassend doordat deze woningen allemaal een souterrain en standaard een uitbouw aan de achterzijde hebben. De glazen achterpui is extra indrukwekkend en licht, omdat deze anderhalve verdieping hoog is. Koopsommen vanaf circa € 1.389.500 v.o.n.

Stadsvilla’s Avenue II

Avenue II

Verschillende woningen in Nieuw Kralingen

De nieuwe woonwijk Nieuw Kralingen wordt gefaseerd gebouwd. De eerste 400 woningen krijgen een meer stedelijk karakter. De overige 400 komen meer richting de Kralingse Plas en het bos te liggen en zijn ruimer opgezet.

Momenteel zijn er drie delen in Nieuw Kralingen waar koopwoningen komen. Aan de Boezem I ligt het eerste deel, deze woningen zijn allemaal verkocht. Aan de Boezem II is in verkoop, hier zijn nog enkele ruime eengezinswoningen met tuin beschikbaar. In het deel Op de kop van de Avenue zijn ook nog woningen beschikbaar, waaronder de 16 appartementen en de 10 stadsvilla’s en 5 herenhuizen.

Wil je precies weten welke koopwoningen nog beschikbaar zijn in deze mooie groene omgeving? Kijk op nieuwkralingen.nl/woonaanbod.

Huurappartementen Op de kop van de Boezem

Huurappartementen Op de kop van de Boezem

In Nieuw Kralingen worden er 50 hoogwaardige huurappartementen gerealiseerd. Appartementencomplex ‘Op de kop van de Boezem’ wordt naar verwachting medio dit jaar opgeleverd!

Het appartementencomplex bestaat uit 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlaktes van ca. 74 m2 tot ca. 77,3 m2, welke over 4 woonlagen zijn verdeeld. In de kelder van het complex is een parkeergarage met 44 parkeerplaatsen, algemene fietsenberging en laadplekken voor elektrische fietsen. De parkeerplaatsen zijn separaat te huur voor € 250,- incl. BTW per maand, per parkeerplaats.

Ben jij geïnteresseerd in een huurwoning in Nieuw Kralingen?
Neem dan contact op met Beauvastgoed Beheer B.V. (0172-742655) en vraag naar de huurvoorwaarden.

Nieuw Kralingen
Nieuw Kralingen

Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe Rotterdamse stadswijk: Nieuw Kralingen. Stijlvol, geïnspireerd op Kralingen, zonder een kopie te willen zijn. Hier wonen betekent verbonden zijn met de stad én de natuur. Vanuit je voortuin loop je straks direct het bos in of fiets je in 10 minuten bijvoorbeeld naar de Meent voor een heerlijke kop koffie. Over een aantal jaar telt Nieuw Kralingen zo’n 800 woningen. Deze worden gefaseerd verkocht, verhuurd en gebouwd.

Lees meer

Meer informatie

Heb je interesse in een van woningen in Op de kop van de Avenue II? Vanaf dinsdag 23 april, 17.00 uur kun je alle documentatie vinden de website nieuwkralingen.nl , van digitale brochure tot aan verkooptekeningen. Daar kun je je ook inschrijven voor je favoriete bouwnummer(s).

Kijk op de projectwebsite van Nieuw Kralingen voor het actuele aanbod van beschikbare woningen en de verschillende typen en prijsklassen. Hier kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vorig artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.
Volgend artikel Rotterdam zet in op betaalbaarheid met nieuwe Woonvisie