Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Iedere dag vakantiegevoel bij Rond in de Hoek

Met het zand tussen je tenen stap je in de metro naar hartje Rotterdam

Wonen op de meest perfecte plek tussen strand, duinen en centrum. Dat is Rond in de Hoek! Moderne en zeer duurzame appartementen naast het dorpscentrum van Hoek van Holland én midden in het duingebied. Iedere dag een vakantiegevoel, het hele jaar rond! Start verkoop verwacht winter 2023/2024 en start verhuur 2025.

150 nieuwbouwappartementen voor alle doelgroepen

De appartementen zijn prachtig gelegen aan de Langeweg, tussen de Nieuwe Waterweg en het park Roomse Duin. In totaal komen er 150 koop- en vrije sector huurappartementen verspreid over zes gebouwen van vijf tot acht bouwlagen. De grootte van de appartementen verschilt tussen de 70 en 175 vierkante meter met ieder een eigen terras en een parkeerplaats onder de gebouwen.

Natuurlijk en duurzaam

De natuur speelt een belangrijke rol in het ontwerp van de gebouwen. Het plan vormt een natuurlijke verbinding met de omgeving. De zes gebouwen zijn verdeeld in drie clusters. Ontworpen met dezelfde uitgangspunten, maar met variaties in kleur- en materiaalgebruik, gebouwhoogtes en verspringingen in de gevels. Zo heeft elk cluster zijn eigen identiteit en vormen ze een mooie overgang van dorp naar strand.

Daarnaast is veel aandacht voor duurzaamheid. Denk hierbij aan veel groen op en rondom de gebouwen, toepassing van een duurzaam klimaatsysteem en aandacht voor CO2-reductie. In de bouw zal gebruik worden gemaakt van circulaire toepassingen, zoals hernieuwd beton en dakbedekking.

Hoek van Holland heeft de mogelijkheid een mooie vierseizoenenbadplaats te worden

Wethouder Bas Kurvers – Bouwen en Wonen

Hoek van Holland, een mooie vierseizoenen badplaats

De komst van de appartementen is een antwoord op de toenemende vraag naar woningen in de kustplaats. “Hoek van Holland heeft de mogelijkheid een mooie vierseizoenenbadplaats te worden”, aldus Wethouder Bas Kurvers van bouwen, wonen en energietransitie gebouwde omgeving. “Hoek van Holland is een belangrijk deel van Rotterdam. Je kunt er Rotterdam beleven aan het strand. Een unieke kwaliteit waar de woningmarkt op in moet spelen.”

Rond in de Hoek – Hoek van Holland
Rond in de Hoek – Hoek van Holland

Aan de Langeweg, tussen de Nieuwe Waterweg en het park Roomse Duin komen in totaal 150 koop- en vrije sector huurappartementen verspreid over zes gebouwen van vijf tot acht bouwlagen. De grootte van de appartementen verschilt tussen de 70 en 175 vierkante meter met ieder een eigen terras en een parkeerplaats onder de gebouwen. Start verkoop verwacht winter 2023/2024 en start verhuur 2025.

Lees meer

Bereikbaarheid van strand en stad

Hoek van Holland is prima bereikbaar met via de snelweg en het openbaar vervoer. Met de metro sta je binnen een mum van tijd met het zand nog tussen je tenen in hartje Rotterdam.

Meer informatie

Start verkoop verwacht winter 2023/2024 en start verhuur 2025. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over Rond in de Hoek en start van de verkoop of verhuur? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief op de projectsite.

Vorig artikel Kavels Stationsweg Hoek van Holland
Volgend artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2