Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verhuur luxe en duurzame woningen Michelangelo is gestart

Verhuur woningen in het nieuwbouwproject Palladio start binnenkort

Twee projecten met nieuwbouw huurwoningen

Binnenkort start de verhuur van de woningen in het nieuwbouwproject Palladio & Michelangelo. Hierin komen 161 huurwoningen beschikbaar met een balkon of terras in de groene deelgemeente Prins-Alexander.  Deelproject Palladio bestaat uit in totaal 96 huurwoningen. Je hebt de keuze tussen een 2- of 3-kamerwoning. Alle woningen zijn voorzien van een luxe complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk.

De verhuur van de 65 huurwoningen met huurprijzen van 995 tot 1495 euro van het deelproject Michelangelo is gestart. Inschrijven kan op de projectsite tot 11 september 2023.

Huurwoningen met energielabel A++

De woningen van deelproject Palladio hebben een oppervlakte van circa 44 tot 85 m2 en beschikken over een energielabel A++.  Ze zijn dan ook volledig van het gas. De kale huurprijzen bedragen € 880 tot € 1.390 per maand. Het woongebouw wordt voorzien van een lift. De woningen hebben een balkon of terras en in het midden van het complex ligt een voor bewoners toegankelijke groene binnentuin. Aan de achterzijde van het complex ligt het parkeerterrein dat met een slagboom kan worden afgesloten. Parkeerplaatsen zijn apart te huur (indien beschikbaar).

Prinsheerlijk wonen in groene omgeving

Wonen in Palladio of Michelangelo in de wijk Prinsenland betekent wonen met stadse voorzieningen en volop groen op korte afstand. Zo liggen het groene Prinsenpark en winkelcentrum LageLand voor de deur en bushalte en metrostation Prinsenlaan op loopafstand. Iets verderop vind je NS-station Alexander, de natuur van het Kralingse Bos en de Kralingse Plas en het overdekte Shopping Center Alexandrium met de Woonmall en de Megastores. De afstand naar de Erasmus Universiteit Campus Woudestein en het centrum van Rotterdam is ook goed te overbruggen.

Meer informatie over deze huurwoningen

Ben je geïnteresseerd in een van deze huurwoningen? Op de projectsite hureninprinsenland.nl vind je meer informatie en kun je je registreren zodat je op de hoogte wordt gehouden over de start verhuur.

Palladio & Michelangelo
Palladio & Michelangelo

Binnenkort start de verhuur van woningen in het nieuwbouwproject Palladio & Michelangelo. Hierin komen  161 huurwoningen beschikbaar met een balkon of terras in de groene deelgemeente Prins-Alexander.  Deelproject Palladio bestaat uit in totaal 96 huurwoningen. Je hebt de keuze tussen een 2- of 3-kamerwoning. Alle woningen zijn voorzien van een luxe complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Het andere deelproject Michelangelo met 65 huurwoningen zal later dit jaar in de verhuur gaan.

Lees meer
Vorig artikel Officiële startsein bouw Bernini aan de Prinsenplas door wethouder Zeegers
Volgend artikel Stappenplan aanvragen offerte voor verduurzamen van je woning