Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Duurzame woningen project Palladio & Michelangelo snel verhuurd

Verhuur woningen in het nieuwbouwproject Palladio start binnenkort

Alle 161 woningen in het nieuwbouwproject Palladio & Michelangelo in de groene deelgemeente Prins-Alexander zijn verhuurd. Alle woningen zijn voorzien van een luxe complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk.

Huurwoningen met energielabel A++

De woningen van deelproject Palladio hebben een oppervlakte van circa 44 tot 85 m2 en beschikken over een energielabel A++.  Ze zijn dan ook volledig van het gas. De kale huurprijzen bedragen € 880 tot € 1.390 per maand. Het woongebouw wordt voorzien van een lift. De woningen hebben een balkon of terras en in het midden van het complex ligt een voor bewoners toegankelijke groene binnentuin. Aan de achterzijde van het complex ligt het parkeerterrein dat met een slagboom kan worden afgesloten. Parkeerplaatsen zijn apart te huur (indien beschikbaar).

Prinsheerlijk wonen in groene omgeving

Wonen in Palladio of Michelangelo in de wijk Prinsenland betekent wonen met stadse voorzieningen en volop groen op korte afstand. Zo liggen het groene Prinsenpark en winkelcentrum LageLand voor de deur en bushalte en metrostation Prinsenlaan op loopafstand. Iets verderop vind je NS-station Alexander, de natuur van het Kralingse Bos en de Kralingse Plas en het overdekte Shopping Center Alexandrium met de Woonmall en de Megastores. De afstand naar de Erasmus Universiteit Campus Woudestein en het centrum van Rotterdam is ook goed te overbruggen.

Meer informatie over deze huurwoningen

Op dit moment zijn alle woningen verhuurd. Maar houdt zeker de website van Atta Makelaars in de gaten of er nog woningen beschikbaar komen in dit project of wellicht een ander mooi project.

Palladio & Michelangelo
Palladio & Michelangelo

In nieuwbouwproject Palladio & Michelangelo komen 161 huurwoningen beschikbaar met een balkon of terras in de groene deelgemeente Prins-Alexander.  Deelproject Palladio bestaat uit in totaal 96 huurwoningen. Je hebt de keuze tussen een 2- of 3-kamerwoning. Alle woningen zijn voorzien van een luxe complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Alle 65 woningen van deelproject Michelangelo zijn ondertussen verhuurd.

Lees meer
Vorig artikel Officiële startsein bouw Bernini aan de Prinsenplas door wethouder Zeegers
Volgend artikel Maak kennis met Cool: een diverse wijk met horeca, winkels, kunst, cultuur én bewoners van allerlei pluimage.