Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Op de Kop van de Avenue in Nieuw Kralingen is in verkoop

Inschrijven voor Op de kop van de Avenue is mogelijk tot en met 18 april 2022

Nieuw Kralingen wordt een prachtige groene wijk met zo’n 800 woningen voor gezinnen aan de rand van het Kralingse Bos. Afgelopen donderdag startte de verkoop van het volgende deelgebied van Nieuw Kralingen: ‘Op de kop van de Avenue’. Hier komen 47 woningen in 11 verschillende types aan een brede Avenue. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Vogelvlucht Op de kop van de Avenue – Nieuw Kralingen

Fijne combinatie van water, bos en stad

Nieuw Kralingen is één van de laatste grootschalige nieuwbouwontwikkelingen binnen de ring van Rotterdam. Hier proef je de stad en voel je de ontspanning van buiten leven. Vanuit Nieuw Kralingen fiets je in 10 minuten naar de binnenstad, bussen stoppen in de buurt en de A20 bereik je snel. Als je dan bedenkt dat je hier ook zo het Kralingse Bos inloopt of een rondje ‘Plas’ maakt, dan durven we rustig te stellen dat deze locatie uniek is in Rotterdam.

Herenhuis Breed – Op de Kop van de Avenue – Nieuw Kralingen

Wonen aan de nieuwe Avenue

De woningen komen direct aan de Avenue te staan of ze liggen letterlijk om de hoek daarvan. Dadelijk wandel je over deze groene brede laan binnen 3 minuten naar de sportvelden, de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Extra veel privacy in de achtertuinen

De nieuwe woningen komen rond ’t Nieuw Kralings Hofje, dat in maart in verkoop ging. De hofwoningen bestaan uit één laag met een kap en hebben aan de achterkant geen ramen. Dat zorgt voor een ruimtelijk effect en veel privacy in de achtertuinen van Op de kop van de Avenue.

Van slimme Stadswoning tot statig Herenhuis Extra breed

Dit deelgebied bestaat uit woningen in 11 verschillende typen, die onderling ook weer van elkaar verschillen. Het resultaat is een rijke afwisseling in uiterlijk, grootte en indeling. Van de Poortwoning tot een Herenhuis of Stadswoning.

De woonoppervlaktes variëren van 92 t/m 203 m2. De prijzen liggen tussen € 467.500 voor de slim ingedeelde Stadswoning met 4 kamers tot € 1.250.000 voor het statige Herenhuis Extra breed met eigen garage.

Essenties bepalen het karakter

Elke woning krijgt een eigen signatuur, die haar inspiratie ontleent aan het naastgelegen Kralingen. Een aantal bijzondere Kralingse kenmerken zie je straks overal terug. Denk hierbij aan hoge plafonds, een statige entree met vestibule, rijke detailleringen, verhoogd wonen en een hoge glazen achtergevel. Interessant? Lees meer over de essenties op de projectsite.

Nieuw Kralingen
Nieuw Kralingen

Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe Rotterdamse stadswijk: Nieuw Kralingen. Stijlvol, geïnspireerd op Kralingen, zonder een kopie te willen zijn. Hier wonen betekent verbonden zijn met de stad én de natuur. Vanuit je voortuin loop je straks direct het bos in of fiets je in 10 minuten bijvoorbeeld naar de Meent voor een heerlijke kop koffie. Over een aantal jaar telt Nieuw Kralingen zo’n 800 woningen. Deze worden gefaseerd verkocht, verhuurd en gebouwd.

Lees meer

Inschrijven en meer informatie

Interesse? Schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummer(s) tot en met 18 april 2022. Meer informatie is te vinden op nieuwkralingen.nl.

Vorig artikel Ben jij je aan het oriënteren op de woningmarkt in Rotterdam? Kom naar de Woonbeurs Rotterdam op zaterdag 16 maart 2024.
Volgend artikel Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom dan donderdagavond 13 juni langs in de nieuwe modelwoning.