Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Hofwoningen rond een groene binnenplaats in Nieuw Kralingen

Verkoop van de 17 hofwoningen in ‘t Nieuw Kralings Hofje is gestart

De ontwikkeling van woningen in Nieuw Kralingen in Rotterdam is weer een stap verder. Op donderdag 17 maart startte de verkoop van ’t Nieuw Kralings Hofje: aan een brede Avenue komt de ingang naar een besloten en groen binnengebied met 17 aantrekkelijke hofwoningen.

Nieuw Kralingen is de nieuwe, groene stadswijk, geïnspireerd op het oude Kralingen, maar met een heel eigen sfeer. De wijk ligt tussen de Kralingse Plas en het bruisende centrum van Rotterdam. De bouw van de eerste van in totaal 800 woningen startte in december 2021.

Wonen rond een groene binnenplaats

Vanaf de brede Avenue, die door Nieuw Kralingen heen gaat lopen, kom je straks in ‘t Nieuw Kralings Hofje. Rond een groene binnenplaats met een waterput en een bankje liggen 17 hofwoningen, verdeeld in 3 woningtypes; Hofwoning, Hofwoning Hoek én Hofwoning Regent. De woonoppervlaktes variëren van 63 t/m 165 m2 en de prijzen tussen € 438.000 en € 695.000 vrij op naam.

Alle woningen hebben een privézone aan de hofkant. De zogenaamde ‘Delftse stoep’ is circa twee meter diep. Het bankje dat in de gevel van iedere hofwoning is verwerkt, is een fijne plek om van de zon te genieten of om een praatje met de buren te maken.

 

't Nieuw Kralings Hofje
’t Nieuw Kralings Hofje

Vanaf de brede Avenue, die door Nieuw Kralingen heen gaat lopen, kom je straks in ‘t Nieuw Kralings Hofje. Rond een groene binnenplaats met een waterput en een bankje liggen 17 hofwoningen, in 3 verschillende typen.

Lees meer

Direct verbonden met het Kralingse Bos

Vanuit Nieuw Kralingen is er een directe verbinding met het Kralingse Bos en de nieuwe Avenue komt direct uit op de Kralingse Plas. Dat het woongebied naadloos aansluit op de plas en het bos wordt mogelijk gemaakt door het verleggen van de Bosdreef naar het noordwesten.

Binnenkort Stadswoningen en Herenhuizen in verkoop

’t Nieuw Kralings Hofje ligt in het deelgebied ‘Op de kop van de Avenue’ en wordt omringd door 47 woningen. Deze stadswoningen en herenhuizen zijn er in verschillende varianten en architectuurstijlen en gaan binnen een aantal weken in verkoop. Meer informatie is te vinden op www.nieuwkralingen.nl.

Meer informatie of inschrijving voor ’t Nieuw Kralings Hofje

Zie jij jezelf al wonen in gezellig hofje? De verkoop is gestart en inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) kan tot en met zondag 27 maart 2022 op de projectsite. Vanaf vrijdag 18 maart 09.00 uur staat het verkoopteam voor jou klaar om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden of stuur een e-mail met jouw vraag naar [email protected].

Vorig artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2
Volgend artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2