Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Natuurlijk Stads: royaal wonen aan de rand van Rotterdam

Nieuwbouwproject Natuurlijk Stads bestaat uit 14 ruime twee-onder-een-kap-woningen en 1 vrijstaande woning in Charlois Zuidrand, ten zuiden van de wijken Pendrecht en Zuidwijk.

Royaal wonen aan de rand van Rotterdam. Dat kan binnenkort in Natuurlijk Stads. Aan de zuidrand van Rotterdam worden veertien twee-onder-een-kap-woningen en één vrijstaande woning gebouwd. De woningen worden ruim opgezet en daarnaast heb je de mogelijkheid om je plek uit te breiden met een kantoor aan huis of een gastenverblijf. De verspringende ligging van de woningen geeft veel privacy. Bovendien zijn alle woningen voorzien van een enorme tuin en twee parkeerplekken op eigen grond.

De woningen

Natuurlijk Stads kent drie woningtypen: twee typen twee-onder-een-kap-woningen en één vrijstaande woning. De twee-onder-een-kap-woningen zijn er met twee dakvormen: een zogenaamde langskap (hier staat de kap evenwijdig aan de straat) en een dwarskap (waarbij de kap haaks op de straat staat). Doordat de woningen in enkele gevallen gespiegeld worden uitgevoerd ontstaat er een speels straatbeeld. De woningen met een langskap krijgen een dakkapel geplaatst aan zowel de voor- als achterzijde van de woning (bouwnummers 2,3, 6, 7, 9, 12 en 15). Prijzen variëren tussen € 525.000 en € 795.000.

Duurzaam en gasloos wonen

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor nu, maar zeker ook de toekomst. Natuurlijk Stads is een gasloos woningbouwproject. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en -koeling, een warmtepompinstallatie, warmte-terug-win-installatie en HR++ beglazing. Met deze toepassingen zijn de woningen van Natuurlijk Stads energiezuinig en ben je goed op de toekomst voorbereid.

Landelijk wonen dichtbij de stad

Op de Charloisse Lagedijk woon je in een natuurrijke omgeving met de bruisende stad op steenworp afstand. Het interessante aan Natuurlijk Stads is het landelijk karakter: de dijk, de paarden, boerderijen, de mooie slingerweg met hoge bomen. Het centrum van Rotterdam ligt op fietsafstand en een groen stadpark ligt loopafstand van je voordeur. Bovendien liggen tal van gemeentelijke en medische voorzieningen, diverse scholen en winkels vrijwel letterlijk om de hoek. Daarnaast ligt de A15 in de buurt die je direct toegang geeft tot de ring van Rotterdam.

Meer informatie

Interesse? De woningen van Natuurlijk Stads zijn nu in de verkoop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ooms Makelaars via [email protected] of bel naar 010-424 8888.

Vorig artikel ZOHO: nieuwe buurt voor wonen en ruimte voor creatieve makers
Volgend artikel “Een goede buurt heeft een sterk sociaal hart”