Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Maak als VvE werk van verduurzaming en meld je aan voor de cursus

Driedaagse gratis cursus voor VvE's start op 4 juni 2024

Ben je woningeigenaar in een vereniging van eigenaars? En wil je stappen zetten om jouw gebouw te verduurzamen? Doe dan mee aan de gratis cursus ‘Rotterdamse VvE’s Met Energie’. De cursus is bestemd voor VvE’s vanaf 8 appartementen.

Warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, verwarmen met airco. Duizelt het jou ook als woningbezitter? Moet je wachten op het warmtenet of toch maar een nieuwe cv-ketel kopen? Het is voor VvE’s niet eenvoudig te bepalen wat de beste oplossing is voor de verduurzaming van het woongebouw.

In de driedaagse cursus ‘Rotterdamse VvE’s Met Energie’ op 4, 11 en 18 juni 2024 krijg je alle opties helder uitgelegd en kun je daarna met de andere eigenaren een weloverwogen keuze maken.

Cursus verduurzamen VvE’s

In deze cursus van drie avonden krijg je inzicht in alles wat er komt kijken bij het verduurzamen van jullie VvE-gebouw. In de cursus krijg je antwoord op onder meer de volgende vragen:

  • Hoe werkt het besluitvormingsproces in de VvE?
  • Wat moet je weten op juridisch, financieel en technisch vlak om medebewoners te motiveren voor het verduurzamen van het gebouw?
  • Hoe maken we een technisch optimaal plan voor verduurzaming van het gebouw?
  • Op welke manier kun je rekenen aan de haalbaarheid en betaalbaarheid van een verduurzamingsplan – aan de hand van scenario’s?


Meer informatie

Wil je ook stappen zetten in de verduurzaming van jullie woongebouw? Je kan je aanmelden voor de cursus Verduurzaming VvE’s via de website van VvE-010.

Wanneer?

3 x op dinsdagavond 4, 11 en 18 juni 2024
Van 19:30 – 21:30 (met een uitloop naar 22:00). Inloop vanaf 19:15 uur.
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.
Er is een maximaal aantal plaatsen, dus wees er op tijd bij!

 

Vorig artikel Stoer en groen huren op de Kaap
Volgend artikel Tweebosbuurt is met De Roseknoop 137 sociale huurwoningen rijker