Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huren in de iconische Schiecentrale in het Lloydkwartier

16 maisonnettes in één van de ​bekendste gebouwen in ​Rotterdam

Heb je zin in iets nieuws? In de Schiecentrale in het Lloydkwartier worden oude kantoorpanden omgebouwd naar 16 huurwoningen. Rauwe elementen van de voormalige haven met de luxe van moderne appartementen en dat allemaal op een centrale locatie dicht bij het centrum van Rotterdam.

De Schiecentrale, oorspronkelijk een elektriciteitscentrale uit 1904, staat nu als een icoon van creativiteit en architectuur in het Lloydkwartier Rotterdam. Dit unieke complex, met zijn mix van wonen, werken en cultuur, omarmt de veelzijdigheid en stoerheid die de stad kenmerkt.

Stap de deur uit en geniet van heerlijke Italiaanse gerechten bij Trattoria Sophia of loop door voor een wandeling in het park bij de Euromast. Voor de boodschappen hoef je niet ver te lopen, die doe je gewoon in de supermarkt in het complex.

Luxe in oorspronkelijke industriële look

In het hart van de Schiecentrale komen 16 unieke huurappartementen met een woonoppervlak van 68 tot 136 m², verdeeld over twee verdiepingen. Gelegen aan het gemeenschappelijke dek, een buiten lunch is dus zo geregeld. Je kunt kiezen uit maisonnettes met één of twee (slaap)kamers en ze worden allemaal opgeleverd met een luxe keuken, inloopkast, compleet sanitair én een PVC-vloer. De oorspronkelijke industriële look is nog zichtbaar en geeft net dat beetje extra. Met huurprijzen vanaf €1.360,- per maand exclusief servicekosten, biedt de Schiecentrale een unieke kans om deel uit te maken van Rotterdam’s meest dynamische wijk.

Meer informatie over huren in De Schiecentrale

Zie je jezelf al wonen op een plek waar geschiedenis en modern comfort samenkomen? Neem een kijkje op hurenindeschiecentrale.nl/home en schrijf je gelijk in voor de nieuwsbrief zodat je een seintje krijgt zodra de verhuur start!

Vorig artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.
Volgend artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.