Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De Parkwoningen in de Hofrij in Park 16Hoven zijn in verkoop

Parkwoningen met een ruime woonkamer, grote ramen en een riante tuin

De Hofrij ligt in de wijk Zestienhoven, een moderne woonwijk ten noorden van de ringbaan van Rotterdam Overschie. De laatste jaren is deze wijk ontwikkeld tot een kindvriendelijke, ruim opgezette, groene woonwijk. Met een grote diversiteit aan nieuwe woningen.

De inschrijfperiode van De Hofrij is gestart. Kijk op de projectsite voor de beschikbare woningen.

Bovenaanzicht Hof van Maasdam

Impressie 3-laagse woningen in De Hofrij

Balans tussen ruimte, stijl en natuurlijk wonen

Ontdek de perfecte balans tussen ruimte, stijl en natuurlijk wonen in onze exclusieve Parkwoningen met 3 of 4 woonlagen. Met royale woonoppervlaktes van 150 tot 210 vierkante meter bieden deze woningen een weelde aan ruimte, moderne elegantie en een harmonieuze relatie met de omringende natuur. Ervaar de charme van de Delftse stoep, de betoverende binnentuin en de unieke leefomgeving, waar elke ruimte is doordrenkt met zorgvuldig ontworpen details. Welkom thuis in deze unieke woningtypes, waar wonen een mix is tussen comfort, stijl en natuurlijke pracht.

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling, krijgen energielabel A++++, wat zorgt voor extra leencapaciteit. Er komt begroeiing op de gevels en geïntegreerde nestkasten bevorderen biodiversiteit en creëren een levendige omgeving waar flora en fauna hand in hand gaan.

De 22 koopwoningen van de Hofrij bestaan uit de volgende woningtypes:
De woningzoeker van De Hofrij staat nu online en de vanaf-prijzen zijn onthuld.

  • Parkwoning 3-laags met 150 tot 160 m2 woonoppervlak vanaf €847.500,- v.o.n.
  • Parkwoning 4-laagse met 190 tot 210 m2 woonoppervlak vanaf €997.500,- v.o.n.

De vrij-op-naam prijzen zijn inclusief:

  • Een luxe uitgeruste keuken met al het benodigde hoogwaardige inbouwapparatuur om heerlijk te kunnen koken
  • Een compleet ingerichte badkamer en separaat toiletruimte van hoogwaardig sanitair en wand- en vloertegelwerk;
  • Ruime bergingen in de tuin;
  • Vloerverwarming en -koeling in alle verblijfsruimten;
  • Bijna elke woning heeft 2 parkeerplaatsen in de stallingsgarage.

Elke Parkwoning biedt luxe, ruimte en stijl, omringd door een oase van groen dichtbij de stad.

Impressie 4-laagse Parkwoningen in De Hofrij

Impressie tuin De Hofrij

Impressie interieur De Hofrij

Mix van huur- en koopwoningen

De laatste jaren is de wijk Zestienhoven ontwikkeld tot een kindvriendelijke, ruim opgezette, groene woonwijk. Met een grote diversiteit aan nieuwe woningen. De komende jaren zal de wijk verder worden afgemaakt met het deelplan Hof van Maasdam, gelegen aan Van der Duijn van Maasdamweg. De Hofrij is hier onderdeel van en krijgt in totaal 132 nieuwe woningen. Naast 110 sociale huurwoningen voor Havensteder krijgt het plan 22 royale koopwoningen aangeboden door VORM. Dit is een mix van woningen voor verschillende doelgroepen, van starters, jonge stellen en gezinnen tot senioren.

Start Verkoop Event

Om je volledig te informeren, wordt er een speciaal inloopevent georganiseerd op dinsdag 4 juni van 19.30 tot 21.00 uur in Basisschool Park16Hoven. Tijdens dit event kun je in gesprek gaan met het verkoopteam, alle details van het plan doornemen en al je vragen stellen. Ook zullen alle verkoopstukken, zoals brochures en tekeningen, beschikbaar zijn.

Locatie:
Basisschool Park16Hoven
Tinbergenlaan 50-52, 3045 BJ Rotterdam

Wonen in groen Park 16Hoven

De laatste jaren zijn hier woningen gebouwd en is hier hard gewerkt aan het inrichten van de openbare ruimte in dit gebied. De Hofrij is onderdeel van een groter project,  Hof van Maasdam.

Veel bewoners genieten nu van de ruime, groene en waterrijke woonomgeving van Park 16Hoven. Het is een bijzondere wijk met verschillende woningen, brede lanen, binnenwerelden en veel groen. In de wijk komen ook kenmerken van het oude polderlandschap terug.

Toch ben je hier ook dicht bij de stad. In een kwartiertje fietsen sta je in het centrum van Rotterdam. Liever een wandeling door het groen? Dan is het beste bewaarde geheim van Rotterdam, park de Buitenplaats ideaal. Dit is een park van ruim 25 hectare, volledig in de Engelse landschapsstijl uitgevoerd. Er is dus alle ruimte en gelegenheid om te picknicken of te wandelen. Om te sporten of te spelen. Wie in Park 16Hoven woont, heeft één van de grootste ‘achtertuinen’ van Rotterdam.

 

De Hofrij
De Hofrij

De komende jaren zal de wijk Park 16Hoven verder af worden gemaakt met het deelplan Hof van Maasdam, gelegen aan de Van der Duijn van Maasdamweg. Dit is een nieuwbouwproject dat uit in totaal maximaal 540 woningen zal bestaan. Die worden gebouwd in 4 fasen. De Hofrij is het eerste deelproject met 132 nieuwe woningen, waarvan 110 (sociale) huur van Havensteder en 22 Parkwoningen met 3 of 4 lagen van VORM Ontwikkeling.

Lees meer

Meer informatie en inschrijven De Hofrij

De inschrijfperiode van De Hofrij is gestart. Zoek jij een mooi plekje in Park 16Hoven? Kijk op de projectsite De Hofrij voor meer informatie en alle beschikbare woningen.

Vorig artikel Wonen en werken op een unieke plek aan de Maas in Feijenoord
Volgend artikel Dirk en Simone bouwen een nul-op-de-meter woning in Park 16Hoven