Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Blik op de bouwplaats van De Zalmhaven

De bouw van De Zalmhaven is in volle gang. Er zijn nog huizen te koop!

Wonen in de hoogste toren van de Benelux

Eén woontoren van 215 meter, geflankeerd door twee woongebouwen van 70 meter hoog met herenhuizen in de plint maakt De Zalmhaven straks de hoogste woontoren van de Benelux. De bouw verloopt voorspoedig en volgens planning. Het hoogste punt van de meest westelijke toren, De Zalmhaven III, is nu bijna bereikt. Dit betekent dat de bouw van de middelste, identieke, toren, De Zalmhaven II, van start zal gaan. De bouw van de herenhuizen is inmiddels al zo ver gevorderd dat zij hun definitieve vorm hebben gekregen en de gevels vanaf de straatkant duidelijk zichtbaar zijn.

Kijken op de bouwplaats

Voor de bouw van de hoge toren, De Zalmhaven I, wordt gebruik gemaakt van een hijsloods. Dit is een unieke bouwmethode waarin volledig geconditioneerd en onafhankelijk van weersomstandigheden gebouwd kan worden. Deze zelf klimmende loodsconstructie zal De Zalmhaven I naar de uiteindelijke hoogte van 215 meter tillen! De Zalmhaven geeft via social media regelmatig een blik op de bouwplaats te volgen via Instagram en Facebook.

Nog enkele woningen te koop

De Zalmhaven wordt naar verwachting in 2022 opgeleverd. Bijna 75% van de woningen zijn inmiddels verkocht, maar er zijn nog enkele appartementen en herenhuizen beschikbaar. Binnenkort gaat de laatste fase in verkoop!

Uitgelicht: de Herenhuizen aan de Houtlaan

De herenhuizen in De Zalmhaven zijn de ultieme combinatie van vrijheid en service. Via een eigen entree, aan de Houtlaan, betreed je jouw herenhuis van drie of vier verdiepingen. In de meeste gevallen bevindt zich op het dak van deze stadswoningen een privédakterras. Een paar hiervan geven toegang tot de gezamenlijke groene buitenruimte; een zonovergoten daktuin met uitzicht over het park aan de Gedempte Zalmhaven. Een unieke kans in het Scheepvaartkwartier. Je woont hier zelfstandig en privé, maar met alle gemakken van de gemeenschappelijke voorzieningen. De voorzijde van het herenhuis kan op de begane grond dienst doen als entree of zelfs ingericht worden als kantoor of praktijkruimte. De herenhuizen aan de Houtlaan hebben een woonoppervlakte van 175 m2 tot 266 m2 en een koopsom vanaf € 747.500.

Meer informatie

Bekijk www.dezalmhaven.com voor een overzicht van beschikbare woningen en de laatste ontwikkelingen.

Vorig artikel Een monumentale wandeling door het wonderschone Nieuwe Werk
Volgend artikel Lisanne herontdekt de stad straks vanuit het Van Vollenhovenkwartier