Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Imagine: de mooie entree van Laan op Zuid heeft het hoogste punt bereikt

Image is een plek waar bewoners alles kunnen vinden

Wethouder Chantal Zeegers (klimaat, bouwen en wonen) verrichtte in het bijzijn van de betrokken partners (Ontwikkelcombinatie Feyenoord City (OCFC), Bouwcombinatie Parkstad Zuid, Heijmans Woningbouw en BAM Wonen, Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas (Stigam) en Vesteda, en alle betrokken adviseurs, de feestelijke handeling voor het bereiken van het hoogste punt.

Image zet de juiste toon

Wethouder Klimaat, Bouwen en Wonen Chantal Zeegers: “Imagine is het eerste project van de ontwikkeling van Feyenoord City. Ontzettend fijn dat de eerste bewoners volgende zomer al kunnen intrekken. Het is een prachtig project met duurzame woningen die omgeven worden door veel groen en water”. AM en Heijmans Vastgoed vormen samen de Ontwikkelcombinatie OCFC. Wilco van den Ban, spreekt namens de Ontwikkelcombinatie: “Met Imagine zetten we de juiste toon om op deze plek in Rotterdam een duurzame binnenstedelijke leefomgeving te realiseren. Een plek waar bewoners alles kunnen vinden: van wonen tot sport en van park tot uitgaan. Samen bouwen we hier aan een nieuw stadsdeel van Rotterdam. We werken goed samen met de gemeente Rotterdam en StiGaM. En we zijn blij met het vertrouwen van de huizenkopers en Vesteda als woningbelegger en -verhuurder in project Imagine.”

De bouw is in handen van de bouwcombinatie BAM Wonen en Heijmans Woningbouw. Henk Dilweg namens de bouwcombinatie: “Met de realisatie van Imagine leveren we een positieve bijdrage voor toekomstige bewoners in Rotterdam Zuid. De samenwerking binnen de bouwcombinatie loopt voorspoedig en voor onze medewerkers geeft het extra motivatie om te kunnen werken aan dit mooie project in een nieuwe duurzame omgeving.”

Meer informatie over nieuwbouw Imagine

Wil je ook wonen in een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is? Op dit moment is 95% van de woningen verkocht. Volgens planning is de oplevering van Imagine in de zomer van 2024. Op imagine-rotterdam.nl kan je zien welke woningen er nog beschikbaar zijn.

Vorig artikel Heb je bouwplannen? Hier vind je informatie om te starten met jouw woningbouwinitiatief.
Volgend artikel Wonen in Hoek van Holland voelt als vakantie, zelfs als de zon niet schijnt