zelfbouw park 16hoven

KAVELS VOOR

ZELFBOUWERS

Zelfbouw en CPO

Stationsweg Hoek van Holland zelfbouw kavels

ZELFBOUW: STATIONSWEG - HOEK VAN HOLLAND
Altijd al dicht bij het strand willen wonen? Frisse zeewind op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland op een unieke locatie. De gemeente heeft 9 kavels beschikbaar aan de Stationsweg via loting. Sluitingsdatum inschrijving loting is 14 april 2021.

Meer informatie over de kavels, loting en inschrijving vind je op de site van WONEN IN ROTTERDAM .

Oude Kleiweg 80 Overschie Wonen in Rotterdam

ZELFBOUW: OUDE KLEIWEG 80 - OVERSCHIE
De gemeente is voornemens om in de loop van 2021 de kavels op de Oude Kleiweg 80 door middel van loting in verkoop te brengen. Er volgt meer informatie over de kavels, de loting en de inschrijfprocedure. Op dit moment is er nog geen nadere informatie over prijzen etc. voorhanden.

De start verkoop zal in de nieuwsbrief en op de site van WONEN IN ROTTERDAM worden aangekondigd.

nesselande lintkavel

ZELFBOUW: LINTKAVELS - NESSELANDE
De kavels in de Linten in Nesselande wijken af van de gangbare kavels in Nesselande-Waterwijk, hiermee wordt de diversiteit aan kavels vergroot. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden u daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met uw architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

In Nesselande zijn twee historische linten: de Ringvaart en de Wollefoppenweg. Beide linten hebben een aantal ruimtelijke en functionele kwaliteiten.

Meer informatie over de Lintkavels Nesselande en verkoop is te vinden op de site van Wonen in Rotterdam.

Nesselande waterrijk

ZELFBOUW: KAVELS WATERWIJK - NESSELANDE
In Waterwijk worden verschillende kaveltypen aangeboden. Er is een grote diversiteit aan woonwensen. Deze kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden u daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met uw architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Meer informatie over de kavels Waterwijk - Nesselande en verkoop is te vinden op de site van Wonen in Rotterdam.

zelfbouw beekweg

ZELFBOUW: KAVELS RIETZOOM - OVERSCHIE 
In het gebied Overschie, in de wijk Park 16Hoven is de gemeente van plan om in het eerste half jaar van 2021 twaalf riante zelfbouwkavels in verkoop te brengen door middel van loting. De kavels variëren in grootte van zo’n 400m2 tot ruim 970m2. Er volgt meer informatie over de kavels, de loting en de inschrijfprocedure. Op dit moment is er nog geen nadere informatie over prijzen etc. voorhanden.

De start verkoop zal in de nieuwsbrief en op de site van Wonen in Rotterdam worden aangekondigd.