Zelfbouw Kralingen-Crooswijk

KAVELS VOOR

ZELFBOUWERS

Zelfbouw en CPO

Nesselande waterrijk

ZELFBOUW: KAVELS WATERWIJK - NESSELANDE
In Waterwijk worden verschillende kaveltypen aangeboden. Er is een grote diversiteit aan woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met jouw architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen. Op dit moment zijn er geen kavels beschikbaar.

Meer informatie over de kavels Waterwijk - Nesselande en verkoop is te vinden op de site van Wonen in Rotterdam.

Zelfbouwkavels 's-Gravenland

ZELFBOUW: S'-GRAVENLAND - PRINS ALEXANDER

In het gebied Prins Alexander, in de wijk ‘s-Gravenland is de gemeente Rotterdam van plan een aantal zelfbouwkavels middels loting in de verkoop de brengen. Het gaat om 7 kavels op de Ringvaart, 's Gravenweg en Jacques Dutilhweg. Er is nog (geen) planning bekend.

Meer informatie over de kavels, loting en inschrijving vind je op de site van WONEN IN ROTTERDAM .

Stationsweg Hoek van Holland zelfbouw kavels

ZELFBOUW: STATIONSWEG - HOEK VAN HOLLAND
Altijd al dicht bij het strand willen wonen? Frisse zeewind op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland op een unieke locatie.

Meer informatie over de kavels, loting en inschrijving vind je op de site van WONEN IN ROTTERDAM .

Oude Kleiweg 80 Overschie Wonen in Rotterdam

ZELFBOUW: OUDE KLEIWEG 80 - OVERSCHIE
De gemeente is voornemens om kavels op de Oude Kleiweg 80 door middel van loting in verkoop te brengen. Er volgt meer informatie over de kavels, de loting en de inschrijfprocedure. Op dit moment is er nog geen nadere informatie over prijzen etc. voorhanden.

De start verkoop zal in de nieuwsbrief en op de site van WONEN IN ROTTERDAM worden aangekondigd.

nesselande lintkavel

ZELFBOUW: LINTKAVELS - NESSELANDE
De kavels in de Linten in Nesselande wijken af van de gangbare kavels in Nesselande-Waterwijk, hiermee wordt de diversiteit aan kavels vergroot. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden u daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met uw architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

In Nesselande zijn twee historische linten: de Ringvaart en de Wollefoppenweg. Beide linten hebben een aantal ruimtelijke en functionele kwaliteiten.

Meer informatie over de Lintkavels Nesselande en verkoop is te vinden op de site van Wonen in Rotterdam.

Zelfbouwkavels Rietzoom Park 16Hoven

ZELFBOUW: KAVELS RIETZOOM - OVERSCHIE 
In het gebied Overschie, in de wijk Park 16Hoven heeft de gemeente twaalf riante zelfbouwkavels verkocht door middel van loting. Er zijn op dit moment geen kavels beschikbaar. Aan de planning voor de volgende loting wordt gewerkt, maar er is nog geen datum bekend.

Park 16Hoven ligt midden in het groen, maar aan de horizon lonkt de Rotterdamse skyline. Op nog geen kwartier liggen musea, winkels en cafés. Genoeg van de drukte? In een mum van tijd ben je weer lekker thuis.

Meer informatie over de kavels, loting en inschrijving vind je op de site van Wonen in Rotterdam .