Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Woonstad Rotterdam levert nieuwbouw huurwoningen NoordBest op

Nog enkele eengezinswoningen beschikbaar in het nieuwbouwproject aan de Bloklandstraat en 1e Pijnackerstraat.

Nieuwbouwproject NoordBest fase 2 bestaat uit zestien comfortabele eengezinswoningen aan de Bloklandstraat en 1e Pijnackerstraat. De woningen zijn met vier slaapkamers en een tuin ideaal voor (jonge) gezinnen en er zijn nog woningen te huur.

Oude Noorden: tussen stad en groen

De woningen van NoordBest liggen in het Oude Noorden; een authentieke wijk met oude architectuur en mooie pleinen en plantsoenen. Je geniet hier van rust en ruimte én vindt er gezellige eettentjes, winkels en evenementen. Fiets je de ene kant op, dan zit je zo in het bruisende stadscentrum en aan de andere kant liggen groene gebieden als het Kralingse Bos en de Bergse Plassen.

Kindvriendelijk

De eengezinswoningen staan in een wijk waar kinderen fijn en veilig kunnen opgroeien. Ze hebben verschillende sportveldjes en speelplekjes waar ze met vriendjes kunnen spelen. Je vindt er meerdere kinderdagverblijven en basisscholen. Middelbare scholen liggen op nog geen vijf kilometer afstand.

Eengezinswoningen met drie woonlagen

De vrije sector huurwoningen hebben allemaal drie woonlagen en vier ruim opgezette slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. Koken doe je in de moderne volledig ingerichte open keuken en op de eerste verdieping heb je een fijne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De wanden zijn voorzien van een mooie wandafwerking en de woningen hebben vloerverwarming.

Een tuin in de stad

Een fijne achtertuin maakt van je huis een echt thuis. Je hebt ruimte om te barbecueën, zonnen en spelen. De berging biedt voldoende plek voor fietsen, gereedschap en andere zaken die je liever niet in huis bewaart.

Meer informatie

Heb je interesse in het project NoordBest? Kijk voor meer informatie op de website van het nieuwbouwproject. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de verhuurmakelaar TW3 via [email protected] of telefoonnummer 010 – 300 7117.

Vorig artikel De aantrekkingskracht van het Oude Noorden
Volgend artikel De beste hotspots om (met of zonder je kids) te bezoeken in Het Oude Noorden