Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Vanaf 24 juni kun je je inschrijven voor een woning in de voormalige Julianakerk op Heijplaat

Wonen in een voormalige kerk middenin het havengebied

Dit is jouw kans op een wel heel bijzondere woning! Net voorbij de Waalhaven in het Rotterdamse havengebied vind je Heijplaat, een dorp met een beschermd stadsgezicht. Hier worden 4 woningen gebouwd tussen de resten van de afgebrande Julianakerk, met oog voor het erfgoed van Heijplaat.

AI Juul - wonen in Rotterdam

Wonen bij Juul is kiezen voor ruimte. Drie hebben een woonoppervlakte van bijna 107 m² en de vierde woning is helemaal bijzonder, deze komt inclusief de historische toren van de Julianakerk op een woonoppervlakte van zo’n 146m². Is het een hofje of zijn het twee-onder-een-kap woningen? Samen vormen de woningen één geheel opgebouwd uit de resten van de kerk met behoud van een aantal muren en de toren. Maar hiernaast beschikt iedere woning over een eigen ingang en een ruime achter- en zijtuin.

Indicatie van de v.o.n. prijzen:
Woningen A-B-C (107m²): € 455.000 – € 480.000
Woning D met toren (146m²): € 600.000

Informatiemoment 26 juni

Om je zo goed mogelijk te informeren en al je vragen te beantwoorden, organiseert Ooms Makelaars gedurende de inschrijfperiode een speciaal informatiemoment op locatie. Tijdens dit moment krijg je de kans om de sfeer te proeven, de locatie te verkennen en meer te weten te komen over de verschillende woningen en mogelijkheden.

📅 Informatiemoment:
Datum: 26-06-2024
Tijd: 17:00 tot 19:00 uur
Locatie: Bouwlocatie van JUUL, Zaandijkstraat 7, 3089 PZ, Rotterdam

Meld je hier aan en mis deze kans niet om jouw toekomstige droomhuis te ontdekken!

Garden City Heijplaat

Heijplaat is een unieke plek. Een “Astrix-en-Obelix dorp” van vrije geesten met een geweldige Rotterdamse geschiedenis. Midden in de haven is hier in het begin van de 20e eeuw een tuindorp naar Engelse stijl gebouwd om een thuis te bieden voor de duizenden mensen die bij de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) werkten. De hechte gemeenschap die destijds is gevormd, is nog altijd voelbaar: een plek waar mensen elkaar op straat nog groeten, met het centrum van Rotterdam binnen handbereik. Het is daarnaast steeds een plek die vooraanstaand is op het gebied van innovatieve bedrijvigheid en duurzame bouw. Een plek waar je aan het strand kunt liggen, terwijl vrachtschepen langzaam over de Maas varen en de skyline van Rotterdam de achter­grond siert. Heijplaat wordt niet voor niets het Kralingen van het zuiden genoemd.

Neem een keer de waterbus of- taxi om het zelf te ervaren! Het is ook nog eens een mooie rit. Met uitzicht op de skyline van de stad vaar je over de Maas langs iconen als SS Rotterdam, Euromast en Hotel New York.

Juul
Juul

Dit is jouw kans op een wel heel bijzondere woning! Net voorbij de Waalhaven in het Rotterdamse havengebied vind je Heijplaat, een dorp met een beschermd stadsgezicht. Hier worden 4 woningen gebouwd tussen de resten van de afgebrande Julianakerk, met oog voor het erfgoed van Heijplaat.

Lees meer

Ook wonen bij Juul?

Modern wonen in het havengebied in een voormalige kerk? Vanaf maandag 24 juni kun je je officieel inschrijven voor een van de prachtige eengezinswoningen tussen de historische contouren van de Julianakerk op Heijplaat. Kijk voor meer informatie op wonenbijjuul.nl.

Vorig artikel De familie Wilbers-Van Holt woont happy op Heijplaat
Volgend artikel Er is niets mis met de ligging van Pernis