Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Willebrordushof in Liskwartier zoekt hofgenoten

Verkoop van 11 nieuwbouwwoningen in Willebrordushof is gestart

Uniek wonen! In een idyllisch hofje in het Liskwartier in Rotterdam Noord worden 11 nieuwe tweelaagse woningen in een fijne sfeer gebouwd. De woningen van Willebrordushof liggen in de luwte van de stad, maar met alle ruimte en rust die je nodig hebt voor een volgende stap. Naast de gezamenlijke buitenruimte heeft iedereen ook voor zijn eigen woning nog een privé plaatsje om van het zonnetje te genieten en contact met de hofgenoten te hebben. Een berging om bijvoorbeeld de fiets veilig weg te zetten wordt ook voor je gebouwd. Kortom, heerlijk compleet en autovrij wonen aan een afgesloten privé binnenterrein.

Omgeving Liskwartier: kruising Bergselaan – Rodenrijsestraat

Kindvriendelijk en centraal gelegen

Het Liskwartier kenmerkt zich door de vele lanen, singels en karakteristieke oude panden. Ondanks de rustige ligging kun je de stedelijke voorzieningen zeer makkelijk bereiken. Zo ben je in een mum van tijd in het bruisende stadscentrum en zijn de uitvalswegen (A13 en A20) en het openbaar vervoer (Centraal Station op ca. 10 minuten fietsen) gunstig gelegen. Het populaire Vroesenpark en het Kralingse Bos zijn in de buurt gelegen voor een gezellige picknick, wandeling of sportieve activiteiten. Boodschappen kan je doen bij een van de vele supermarkten op loopafstand en voor een lekkere koffie of een wijntje hoef je ook de wijk niet uit.

Al wandelend kom je langs Osteria Liz, Arzu Noord of La Cabane de Fabian. Of je loopt wat verder over de Zwart Janstraat naar de Zwaanshals. Hier vind je het Kookpunt, gezellige winkeltjes, Hopper Coffee, GaleriaAAA Mangiare, Brouwerij Noordt en het Noordplein met een maandelijkse Rotterdamse Oogstmarkt.

Bijkomend pluspunt: de Gemeente Rotterdam heeft het Liskwartier benoemd tot één van de meest kindvriendelijke wijken in Rotterdam.

Nog even op een rijtje

  • 11 nieuwbouwwoningen
  • Rustig in een eigen hofje gelegen
  • 10 tweelaagse woningen van 75 m2 | vanaf € 375.000,- v.o.n.
  • 1 poortwoning van 85 m2 | € 450.000,- v.o.n.
  • Alle woningen hebben een eigen fietsenberging
  • Oplevering is najaar 2022
  • De woningen worden opgeleverd met garantie via Woningborg
  • Alle woningen worden voorzien van een volledig ingerichte badkamer, casco keuken en perfecte isolatie, zelfs zonnepanelen!

Willebrordushof wordt aangeboden door Rotterdamse Nieuwe, een label van MAARTENMakelaardij dat turn key en nieuwbouwwoningen aanbiedt. Je koopt dus een gloednieuwe woning. De woningen worden ontwikkelt door RLTY Rotterdam, Vastgoedontwikkelaars.

Meer informatie Willebrordushof

De verkoop van de woningen in Willebrordushof is gestart. Vraag een brochure aan via [email protected], neem contact op via 010 – 81 81 487 of meld je aan via het inschrijfformulier op de website.

Vorig artikel Goede buren en een groei aan gezinnen in het Liskwartier
Volgend artikel De aantrekkingskracht van het Oude Noorden