Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wielewaal fase 5 start verkoop 8 februari: geef alvast je voorkeuren door

Nieuwe kansen op nieuwbouwwoning in Wielewaal

Op donderdag 8 februari om 15:00 uur start online de verkoop van de woningen van De Wielewaal fase 5 in Charlois. Vanaf dat moment kan je alle verkoopstukken downloaden en je voorkeur(en) doorgeven. Inschrijven op een van je favoriete woningen kan tot en met dinsdag 20 februari 15.00 uur.

Heb je interesse in een woning in Wielewaal? Neem dan hier alvast een kijkje voor meer informatie over de start verkoop, vragen, een financiële check en je kunt hier alvast online je voorkeuren doorgeven. Welke woningen er beschikbaar komen in fase 5 zie je op de website nieuwbouw de Wielewaal.

Nieuwbouw in Wielewaal

In eerdere fases zijn al zo’n 300 koop-, sociale huur- en vrije sector woningen opgeleverd. De woningen zijn ruim, hebben een tuin en liggen in een groene en kleurrijke omgeving. Onder het motto Allemaal Wielewaal bouwt kwartiermaker Anna-Maria samen met bestaande en nieuwe bewoners aan een wijk waar buren betrokken zijn bij de buurt. In dit artikel vertelt Anne-Marie hoe ze bewoners weer dichter bij elkaar brengt.

In totaal komt er een mix van maximaal 807 huur- en koopwoningen in De Wielewaal. Ben je benieuwd hoe het er nu uitziet in De Wielewaal? Ga dan gerust een kijkje nemen in de wijk. En loop dan gelijk even langs het Wielewaalhuis voor een kop koffie of een praatje.

In dit bewonersverhaal kun je lezen hoe bewoners het vinden om in Wielewaal te wonen.

Waar ligt De Wielewaal?

De Wielewaal is een kleine woonwijk aan de rand van het Zuiderpak. Een groene oase in stedelijk gebied. De wijk ligt vlakbij kinderboerderij De Molenwei, diverse scholen en sportfaciliteiten en de Waalhaven.

De Wielewaal valt onder Charlois en ligt gunstig met een makkelijke toegang tot de snelwegen. Met een tram- en bushalte in de wijk ben je goed bereikbaar en bovendien kun je zelf met het OV binnen no-time in het centrum van Rotterdam zijn.

De Wielewaal – Wielewaal
De Wielewaal – Wielewaal

De wijk De Wielewaal in Charlois is er een met karakter. De architectuur in de Wielewaal oogt vriendelijk, open en uitnodigend. Heel herkenbaar aan de karakteristieke dakvorm met de ronding onderaan en zonnepanelen in de nok. De gekleurde voordeuren, de gevels vol rozen of blauwe regen en de lage haagjes met het tuinhek. BPD bouwt in de Wielewaal ruime huizen met een tuin in een groene en kleurrijke omgeving, waar buren betrokken zijn bij de buurt. Naast koopwoningen is er ook ruimte voor sociale huurwoningen én middeldure huurwoningen. De huurwoningen uit de eerste fases zijn inmiddels allemaal vergeven. De komende jaren komen er nog meer huur- en koopwoningen beschikbaar.

Lees meer

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in een woning in De Wielewaal fase 5? Op donderdag 8 februari om 15.00 uur start online de verkoop van de woningen in Wielewaal fase 5. Inschrijven op een van je favoriete woningen kan tot en met dinsdag 20 februari 15.00 uur.

Op nieuwbouw-dewielewaal.nl vind je meer informatie over de start verkoop fase 5 en welke woningen uit de vorige fasen nog beschikbaar zijn. Je kunt her ook alvast online je voorkeuren doorgeven.

Vorig artikel Start verkoop appartementen Op de kop van de Avenue II in Nieuw Kralingen
Volgend artikel Verkoop Parkbuurt Hoogvliet fase 4