Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Sparen voor je eerste huis? Bereik meer met je geld!

Gratis webinar van Rabobank

Hoe haal je zo veel mogelijk uit je eigen geld voor het kopen van je eerste huis? En hoe zorg je dat je daarmee meer kans maakt om een huis te kunnen kopen? Rabobank organiseert op 24 november en 10 december ‘s avonds webinars waarin ze hier meer over vertellen.

De bijkomende kosten, de kosten koper, betaal je vaak met eigen geld. Hoe meer geld je zelf kan inleggen in je hypotheek, hoe minder je hoeft te lenen. Dit vergroot de kans om een huis te kunnen kopen. Maar met de historisch lage spaarrentes, kan het langer duren om jouw spaardoel, een eigen huis, te bereiken.

Financieel gezonde keuzes

Bij Rabobank kun je meer bereiken met je geld. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar de mensen van de Rabobank leggen je graag uit hoe het werkt. Tijdens het webinar zoomen de financieel experts van Rabobank in op de mogelijkheden van beleggen. Ze laten je zien waarom dit een logische vervolgstap kan zijn om een mooi bedrag op te bouwen. Zo helpen ze je om financieel gezonde keuzes te maken. 

Aanmelden voor gratis webinar

Schrijf je in voor het gratis webinar ‘Bereik meer met je geld’. In 60 minuten ontdek je, thuis vanaf de bank, dat een mooi bedrag opbouwen ook voor jou mogelijk is. Natuurlijk kun je tijdens het webinar ook gelijk je vragen stellen.

Je kunt je aanmelden voor twee webinars:

  • Dinsdag 24 november 2020 om 20.00 uur
  • Donderdag 10 december 2020 om 20.00 uur

 

Vorig artikel De 10 meestgestelde vragen over een hypotheek
Volgend artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2