Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Vooraankondiging verkoop Het Remisehof fase 2

De verkoop van Het Remisehof (fase 2) in Feijenoord start op 25 januari.

Op de plek waar vroeger de trams en bussen wachtten op hun volgende rit en de overslag plaatsvond van de scheepvaart naar de trein, hebben Stevast Baas & Groen en Dura Vermeer met het Rotterdamse architectenbureau Powerhouse Company een onderscheidend en comfortabel nieuwbouwproject aan de Laan op Zuid ontwikkeld. Riant wonen, met de voordelen van een dynamische stedelijke omgeving. In totaal worden in het Remisehof circa 250 woningen met privétuinen of -balkons en grote gemeenschappelijke binnentuinen ontwikkeld.

Fase 2: Het Spuikanaal

Het project Het Remisehof bestaat in totaal uit drie woonblokken met ieder een royale gemeenschappelijke binnentuin. In fase 1 van het Remisehof worden twee woonblokken gerealiseerd: De Remise en De Spoorweghaven. In deze woonblokken bevinden zich, naast de vrije sector huurwoningen ook 11 koopwoningen en 25 koopappartementen. Alle woningen van bouwblok De Remise en De Spoorweghaven zijn inmiddels verkocht en er is gestart met de bouw. Momenteel wordt er gewerkt aan fase 2; Het Spuikanaal. Alle 79 woningen en appartementen van Het Spuikanaal gaan 25 januari in de verkoop.

Voor ieder wat wils!

Het Spuikanaal is de tweede en laatste fase van Het Remisehof en bestaat volledig uit koopwoningen en -appartementen. Je hebt daarbij een keuze uit 6 soorten woningen. Kies je voor één van de luxe appartementen? Een lichte videwoning? Of voor een 5-laags herenhuis met veel ruimte? Het volledige aanbod vind je hier. Het Spuikanaal krijgt een fraai aangelegde, grote binnentuin. Daarnaast hebben een aantal woningen een eigen privé tuin én krijgen alle appartementen een ruim balkon. Veel woningen en appartementen worden verkocht inclusief een parkeerplaats in de afgesloten parkeervoorziening. Geen auto? Dan is het centrum binnen handbereik met de fiets of het ov.

Ontdek de Kop van Zuid-Entrepot

Het Remisehof ligt in de wijk Kop van Zuid-Entrepot. Je kunt hier verschillende winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten vinden. Zo is winkelcentrum Vuurplaat binnen 5 minuten lopen te bereiken, waar je kan winkelen, je boodschappen kunt doen bij meerdere supermarkten en uit eten kunt gaan. Binnen 10 minuten fiets je naar de Wilhelminapier voor een film in LantarenVenster, een hapje eten bij Hotel New York of een bezoek aan het Nederlands Fotomuseum. Een avondje uit? Theater Walhalla en de Fenix Food Factory op Katendrecht liggen nog geen 10 minuten fietsen van je vandaan.

Bereikbaarheid

Er is een goede verbinding met de uitvalswegen rond Rotterdam. In 10 minuten zit je al op de A16. Heb je geen auto? In de buurt van Het Remisehof vind je NS-station Rotterdam Zuid, meerdere tramhaltes en busstations en metrostation Rijnhaven.

Rotterdam-Zuid is volop in ontwikkeling… naast nieuwe buurten zoals Het Remisehof komt ook Feyenoord City eraan; een gebiedsontwikkeling waar plek is voor het nieuwe stadion Feyenoord, woningen, hotels, sportwinkels, horeca en andere faciliteiten. Wil jij in deze veelzijdige wijk wonen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de website van Het Remisehof en blijf op de hoogte van het project. De start verkoop van Remisehof is 25 januari van 11:00 – 13:00 uur in Café Rotterdam.

Vorig artikel Rotterdamse Munt: de tuin in Feijenoord waar bloemen én buurtbewoners wortel schieten
Volgend artikel Feijenoord, een buurt in ontwikkeling