Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2

Prachtige eengezinswoningen in het groene Hoogvliet

Vlietpark is een nieuwbouwontwikkeling in Hoogvliet Rotterdam. Hier worden in twee fasen niet alleen duurzame huizen gebouwd, maar ook groen openbaar gebied met ruimte om te spelen en te verblijven. De woningen van Vlietpark fase 1 zijn alweer geruime tijd opgeleverd. In Vlietpark fase 2 worden 26 huizen gerealiseerd.

Start verkoop Vlietpark fase 2

Op vrijdagmiddag 21 juni start de verkoop van Vlietpark fase 2. Deze start wordt georganiseerd bij NGK de Hoeksteen in Hoogvliet tussen 17:00 -18:30 uur. Het is verplicht om je vooraf aan te melden voor de start verkoop: klik hier. Vanaf de start verkoop is het mogelijk om tot woensdag 3 juli 12:00 uur in te schrijven voor (één van) uw favoriete woning(en).

Woningen Vlietpark fase 2

Vlietpark fase 2 is een nieuwbouwontwikkeling op de voormalige school- en gymzaallocatie aan de Endenhout 1. In Vlietpark fase 2 worden 26 huizen gerealiseerd in het middeldure en dure koopsegment. De huizen bestaan uit verschillende typen: Linde, Els en Esdoorn. De woningen hebben een riant woonoppervlak vanaf 114m2 en hebben allen drie slaapkamers, vloerverwarming, parkeerplaats op het binnenterrein en energielabel A+++. Hierdoor is er altijd wel een woning die bij je / jullie past!

Vlietpark fase 2
Vlietpark fase 2

Vlietpark fase 2 is een nieuwbouwontwikkeling op de voormalige school- en gymzaallocatie aan de Endenhout 1 in Hoogvliet. Wonen in Vlietpark betekent wonen in een groene woonomgeving, in een fijne bestaande woonwijk, met alle voorzieningen om de hoek. De nieuwbouwontwikkeling bestaat uit 26 eengezinshuizen in het middeldure en dure koopsegment.

Lees meer

Locatie Hoogvliet Rotterdam

Sinds 1934 is Hoogvliet onderdeel van de gemeente Rotterdam. In Hoogvliet kun je dus echt genieten van de voordelen van de grote stad Rotterdam. Er is een rijk aanbod aan verschillende voorzieningen, zoals natuur, sportvoorzieningen, winkels, scholen en nog veel meer. Doordat Hoogvliet gelegen is aan de Oude Maas woon je echt in een prachtige groene omgeving. Op een steenworp afstand van Vlietpark is winkelcentrum Hoogvliet gelegen. Daarnaast is Hoogvliet uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Meer informatie of inschrijven?

Op vlietpark-hoogvliet.nl/fase2 vind je alle informatie over de woningen en het aanmeldformulier voor de start verkoop op vrijdag 21 juni. Let op: voor de start verkoop ben je verplicht om je aan te melden.

Heb je vragen, neem dan contact op met de verkopende makelaar Schieland Borsboom via tel: +31 10 311 00 11 of stuur een e-mail.

Vorig artikel Maak kennis met Hoogvliet: een groene en rustige omgeving
Volgend artikel Verkoop Parkbuurt Hoogvliet fase 4