Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Vind ook jouw Huis op Zuid: start verhuur eind 2023

een nieuw multifunctioneel gebouw met 104 huurappartementen

Voor het werk even een baantje trekken, een picknick in het park met uitzicht op de Rijnhaven of winkelen in het centrum? Huis op Zuid aan de Laan van Zuid in Rotterdam wordt een nieuw multifunctioneel gebouw met 104 huurappartementen in het middensegment, een zwembad, sporthal en horeca. Metro en treinstation in de buurt en het nieuwe Rijnhavenpark op loopafstand. De verhuur start in het vierde kwartaal van 2023.

Huis op Zuid - Wonen in Rotterdam

104 Huurappartmenten in het middensegment

Welkom bij Huis op Zuid, een nieuw woongebouw op de rand tussen Afrikaanderwijk en Kop van Zuid-Entrepot, met 104 huurappartementen in het middensegment. Wonen in Huis op Zuid is wonen in een bijzonder gebouw. Comfortabel en met services die het leven aangenamer maken. Het staat voor hoogwaardige kwaliteit en comfort. Je huurt vanaf 900 euro per maand.

Op de begane grond en op de entresol van Huis op Zuid is ruimte voor horeca, winkels en maatschappelijke functies. De appartementen ademen luxe, de afwerking wordt met zorg en aandacht uitgevoerd en er wordt alleen gebruikgemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. De verdiepingshoge ramen halen het daglicht naar binnen en geven een gevoel van ruimte. Dankzij de slimme indeling beschikt ieder appartement over een ruim balkon.

Parkstad met links bovenin Huis op Zuid (rood blok) en links eronder het nieuwe Rijnhavenpark

Huis op Zuid onderdeel van Parkstad

Huis op Zuid is onderdeel van Parkstad net als bijvoorbeeld nieuwbouw De Kuil, een project met divers aanbod van 232 koop- en huurappartementen en eengezinswoningen. Parkstad wordt de verbinding tussen Oost en West en vormt een mooie entree naar de rest van Zuid. Door het creëren van een leefomgeving voor veel diverse doelgroepen behoort de locatie bij het toekomstige, steeds grotere, centrum van Rotterdam. Een mooie wijk met meer dan 1.000 woningen en allerlei voorzieningen. Én op loopafstand komt straks ook het Rijnhavenpark, een prachtig, groen stadspark. Een strandje om te zonnen, vlonders om op te flaneren en bomen om onder te lezen.

Impressie zwembad Huis op Zuid

Impressie sporthal Huis op Zuid

Locatie Huis op Zuid

De ligging is bijzonder, aan de rand van de stad en tegelijkertijd op een plek waar je kunt ontspannen en opladen. Geniet van de levendigheid van het centrum van Rotterdam, wandel langs de Nieuwe Maas of strijk neer in een van de vele restaurants in je directe woonomgeving. De tram stopt praktisch voor de deur en deze brengt je binnen een kwartier naar Rotterdam CS. Snelwegen A16 en A20 zijn eenvoudig te bereiken en met de fiets sta je binnen 12 minuten op de Coolsingel.

Direct naast Huis op Zuid wordt een binnenzwembad gerealiseerd. Hier geniet je het hele jaar door van sport, spel en recreatie. Zo biedt je nieuwe buurt eindeloze voorzieningen voor het dagelijks leven en voor al jouw weekendavonturen. Voor alles wat moet en voor alles wat je wilt. Voetbalfan? Jij hoeft geen wedstrijd meer te missen want De Kuip ligt op zo’n 2,5 kilometer van je huis!

Huis op Zuid
Huis op Zuid

Voor het werk even een baantje trekken, een picknick in het park met uitzicht op de Rijnhaven of winkelen in het centrum? Huis op Zuid aan de Laan van Zuid in Rotterdam wordt een nieuw multifunctioneel gebouw met 104 huurappartementen in het middensegment, een zwembad, sporthal en horeca. Metro en treinstation in de buurt en het nieuwe Rijnhavenpark op loopafstand.

Lees meer

Meer informatie

De verhuur van de 104 duurzame appartementen start eind 2023. Voor meer informatie kun je kijken op huisopzuid.nl.

Vorig artikel Feijenoord is volop in beweging
Volgend artikel Tussen Katendrecht en Kop van Zuid komt De Kuil