Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verkoop Strand Noord Nesselande gestart

Hoogwaardige nieuwe woningen rondom de Kretalaan aan het noordelijkste puntje van de boulevard

Het woonaanbod van Strand Noord Nesselande is bijzonder en bestaat uit 15 Strandhuizen, 9 vrij liggende Steigervilla’s, 6 Kadewoningen en 25 exclusieve appartementen. Het plan is omgeven door een exclusieve badplaats met een brede diversiteit aan (recreatieve) voorzieningen.

15 Strandhuizen, 9 vrijliggende Steigervilla’s, 6 Kadewoningen en 25 exclusieve appartementen

Strand Noord

Strand Noord is een project waarbij voor iedere woning maatwerk wordt geleverd en waarbij je compleet wordt ontzorgd bij de bouw van je woning. Het project kenmerkt zich door de kleinschaligheid in het plan wat variatie in het straatbeeld oplevert. Alle woningen hebben een kwalitatief hoogstaand en duurzaam afwerkingsniveau.

De tuinen liggen op het zuidwesten of aan het water. Het openbaar gebied is een gevarieerd water- en duinlandschap dat zichtbaar is rondom alle woningen en dat zo typerend is voor Strand Noord Nesselande. De architectuur sluit naadloos aan bij het unieke strandgevoel van deze locatie.

6 Kadewoningen van circa 185 m2 woonoppervlak

Omgeving

Strand Noord is gelegen op het mooiste plekje van het waterrijke Nesselande, te midden van natuur, rust en water. Het eigentijdse gebied biedt alle faciliteiten die stadbewoners wensen: winkels, sportclubs, scholen, restaurants en natuurlijk het prachtige strand aan de Zevenhuizerplas. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg en met de metro- en bushaltes in de omgeving is het openbaar vervoer goed geregeld. Het stadscentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar.

Meer informatie

Nieuwsgierig en op zoek naar meer informatie? Neem een kijkje op www.strandnoordnesselande.nl of neem contact op met één van de makelaars.

Het Paviljoen: 25 appartementen variërend van circa 100 tot en met 170 m2 woonoppervlak over 5 bouwlagen

Vorig artikel Vakantiegevoel in Nesselande
Volgend artikel Nesselande, paradijs voor buitensporters