Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verhuur woningen in KOER in nieuwe woonwijk Parkstad gaat bijna van start

Volop huurwoningen in middenhuur in KOER

Ben jij op zoek naar een huurwoning in Rotterdam, met alles wat je nodig hebt in de buurt? Binnenkort start de verhuur van nieuwbouwproject KOER, aan de Laan op Zuid in Rotterdam!

Bouwinvest verhuurt hier 89 vrije sector appartementen, waarvan meer dan de helft in de middenhuur. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 51 tot 107 m2 en 2, 3 of 4 kamers.

Met de huurcalculator van Bouwinvest kun je kijken of je in aanmerking kan komen voor een huurwoning in KOER.

Verschillende woningen in middenhuur

In KOER komen 89 vrije sector appartementen, waarvan meer dan de helft in de middenhuur. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 51 m2 tot 107 m2. Er zijn woningen met 2, 3 of 4 kamers.

Alle woningen hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer. De appartementen hebben vloerverwarming, zijn gasloos en aangesloten op stadswarmte.

Elke woning heeft een eigen buitenruimte, waarvan sommige inpandig. Op de daken liggen zonnepanelen.

KOER in nieuwe wijk Parkstad

KOER wordt gebouwd in de nieuwe woonwijk Parkstad in de Afrikaanderwijk op Zuid. In KOER woon je met alle voorzieningen in de buurt. Station Rotterdam Zuid ligt op ongeveer 6 minuten loopafstand en met de tram ben je in 5 minuten in het centrum van Rotterdam. Liever struinen door Katendrecht? In nog geen 10 minuten fietsen ontdek je alles wat deze hippe wijk te bieden heeft!

 

KOER in Parkstad
KOER in Parkstad

In KOER komen168 duurzame woningen in diverse varianten. Een mix van ander andere. appartementen, herenhuizen en tweelaagse beneden- en bovenwoningen, dijkwoningen, atelierwoningen maar ook huurwoningen. Er is dus echt aan iedereen gedacht die op zoek is naar een prachtige woning op een schitterende locatie in Rotterdam.

Lees meer

Meer informatie

De start bouw van KOER is naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024. De oplevering van KOER staat gepland voor het derde kwartaal van 2024.

Meer weten of op de hoogte blijven? Schrijf je dan in via de website van KOER.

Vorig artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.
Volgend artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.