Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Tussen Katendrecht en Kop van Zuid komt De Kuil

Een groene vallei in de luwte van de stad

’s Avonds wil je bijkomen van de intensieve dag. Even rust aan je hoofd. In het weekend wil je de stad binnen handbereik hebben. Heijmans bied je de plek waar dit kan: De Kuil. Het nieuwbouwproject, met alle voorzieningen in de buurt, komt tussen Katendrecht en de Kop van Zuid. Er komt een divers aanbod van koop- en huurappartementen en eengezinswoningen. 232 nieuwbouwhuizen in totaal, tussen de Hilledijk, Paul Krugerstraat en Jacominastraat in de Afrikaanderwijk op Rotterdam Zuid. Van buiten is het stoer en stedelijk. Binnenin vind je een groene vallei.

Groene vallei in een stedelijk randje

Elk appartement en elk huis heeft een buitenruimte, in de vorm van een privé tuin, privé terras, eigen balkon of toegang tot een collectieve tuin en/of terras. Kinderen kunnen veilig spelen in de collectieve binnentuin. Het is tegelijk ook een groen gebied dat zorgt voor een fijn klimaat in dit project. Hier kun je jezelf al inbeelden met een zonnetje op je hoofd en een koffie in de hand.
Over koffie gesproken. Om de hoek vind je onder andere espressobar Pretoria en nog veel meer leuke plekken om tijd door te brengen. Rotterdam Zuid is in opkomst en de Afrikaanderwijk groeit helemaal in populariteit.

Energiezuinig en comfortabel

Met het groen en de omgeving zit het dus wel goed. Je auto en fiets kun je in dit nieuwbouwproject straks kwijt in de stallingsgarage voor auto’s en collectieve fietsenbergingen. Welke woning je straks ook kiest, alle huizen in De Kuil zijn klaar voor de toekomst. Deze nieuwbouwwoningen zijn comfortabel en zeer energiezuinig. Dat scheelt lekker in de maandlasten.

Alle voorzieningen zijn in de buurt van De Kuil te vinden. Binnen tien minuten ben je met de fiets je in de binnenstad. De metro is op twee minuten loopafstand.

Wil je meer weten over het nieuwbouwproject De Kuil op Rotterdam Zuid? Dan kun je je op de projectwebsite inschrijven voor de nieuwsbrief.

Tip: Weet jij precies wat voor jou financieel mogelijk is in de huidige woningmarkt? Laat je nu vrijblijvend adviseren door een financieel adviseur zoals Vaes Finance.

Vorig artikel Margreet Rolink onthult de verborgen kwaliteiten van de Afrikaanderwijk
Volgend artikel In het Gemaal op Zuid ontmoet je de Afrikaanderwijk