Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Tijdelijke huur in de Lee Towers in Nieuw-Mathenesse

Alle 869 short stay appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken, een luxe badkamer met regendouche, vloerkoeling en vloerverwarming.

In de voormalige Marconitorens in Nieuw-Mathenesse zijn 869 short stay appartementen gerealiseerd. De woningen, met een prachtig uitzicht over het Merwe-Vierhavensgebied, zijn volledig ingericht en hebben grote raampartijen.

Volledig ingerichte short stay appartementen

De Lee Towers zijn ideaal als je op zoek bent naar een short stay woning. Alle appartementen zijn beschikbaar voor verhuur voor minimaal één maand en maximaal drie tot twaalf maanden, afhankelijk van de voorwaarden. Alle appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken, een luxe badkamer met regendouche, vloerkoeling in de zomer en vloerverwarming tijdens de koudere winterdagen. De appartementen worden gemeubileerd opgeleverd. Je hoeft alleen je tandenborstel mee te nemen! Er is een ruime diversiteit aan gemeubileerde appartementen, bestaande uit studio’s en tweekamerappartementen variërend van 35m2 tot 65m2. Ook zijn er gemeubileerde penthouses beschikbaar op de 22ste verdieping vanaf 70m2 tot 110m2.

Fitness, bioscoop en horecavoorzieningen

Naast ingerichte woningen zijn de Lee Towers van alle gemakken voorzien zoals een fitnessruimte, sauna, speelkamer, bioscoop, gigantisch dakterras met fantastisch uitzicht op de haven en skyline van Rotterdam, vergaderruimte, restaurants en koffiebar in aanbouw en een wasserette.

De stad binnen handbereik

De Lee Towers bieden uitstekende verbindingen met de auto en het openbaar vervoer. Je woont op 500 meter van het winkelcentrum Rotterdam Parkboulevard en op één minuut lopen van metro-, tram- en busstation Marconiplein. Vanaf station Marconiplein sta je binnen een kwartier op station Rotterdam Centraal. Ook is Rotterdam The Hague Airport met de auto te bereiken binnen dertien minuten.

Merwe-Vierhavensgebied

De indrukwekkende vlakke gebouwen bevinden zich het creatieve en bruisende Merwe-Vierhavens (M4H). Dit industrieel havengebied wordt gekenmerkt door een jonge, artistieke en innovatieve sfeer. M4H transformeert zich naar populaire hub voor creatievelingen en start-ups, waar veel vroege adapters en bekende artiesten hun thuisbasis al hebben gevonden.

Meer informatie

Voor meer informatie over wonen in de Lee Towers kun je contact opnemen met Atta Makelaars via telefoonnummer 010-433 5710.

Vorig artikel Het Dakpark: het grootste openbare park op een dak
Volgend artikel Op pad in en rond Oud-Mathenesse